Следва

С какво друго да масажира лицето си Тони Бракстън, ако не с вибратор?

Петте най-големи отживелици в пластичната хирургия

Не препоръчваме...

Celebrity beauty преди 3 години

Въпреки достъпа до някои от най-добрите хирурзи в света, някои звезди все пак "успяват" да обезобразят природните си дадености, обсебени от манията по операции, които вече са тотална отживелица. Ето и кои са ПЕТТЕ интервенции, за които дори не бива да си помисляме:


Преди/След: Лил Ким

"Холивудски" нос
Така нареченият "холивудски" нос е прекалено малък и със спорна функционалност - формата, която се постига, пречи на нормалния дихателен процес, а чисто естетически - нарушава пропорциите на лицето.


Култ: ринопластика за всички в Ливан



Преди/След: Салма Хайек

Прекалено уголемен бюст
Оувърсайзд трендът все още си е тук, но не и щом става въпрос за гръдни импланти.


Кое беше, но вече не е тренди в пластичната хирургия



Преди/След: Меган Фокс

Изглаждане на пухкави бузи
Премахването на подкожната мазнина в областта на бузите причинява увисване и хлътване, което от своя страна, изисква редовна поддръжка.


Петте най-опасни пластични операции



Преди/След: Джема Джеймсън

Уголемяване на дупето
Поставянето на импланти в дупето най-често променят структурата и формата на цялото тяло; специалистите препоръчват, в случай, че има нужда от допълнително оформяне на седалището, да се избере липоскулптуриране или липолифтинг - и двете интервенции са далеч по-щадящи към фигурата.


Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начин



Преди/След: Рене Зелуегър

Превъзбуденото лице
Учуденото или превъзбудено лице се получава в резултат на неправилно извършен фейслифтинг - вече съществуват много по-осъвременени версии на тази хирургическа намеса, към които човек да се обърне, в случай на нужда/желание.


10 криворазбрани факта за Ботокса, които е нужно да обясним


 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи