И така си хубава: 3 типа външност, които нямат нужда от грим

И така си хубава: 3 типа външност, които нямат нужда от грим

Това, че всички ние сме различни и всеки е красив посвоему, е отдавнашна универсална истина. Само че на Земята живеят и щастливци, към които природата е проявила особена щедрост

 

Независимо от голямата преобразяваща сила на козметиката, ефектът й не е перманентен и е необходим ежедневен режим, ежемесечни покупки и редовни "проследявания" на външността, да се чете посещения при специалист в салон, ако я искаме забележителна. Любопитното е, че някои типове външност са лишени от тази необходимост, като не визираме това, че отговарят на  списъка "гъсти вежди, изразителни очи и скули, гъста и здрава коса". Просто този тип лица спокойно могат да минат и без грим, същевременно приковавйки погледите. Актуалните критерии, напомнящи ни, че в природата няма равни, нито по разнообразоие, нито по красота, следват, разделени по типове националност.  

Скандинавският тип

На вълната на популярността на стила на живот Хюга в скандинавските страни, територията е притегателна не само за туристите, но и източник на естетични стандарти в бюти-сферата. Какво отличава скандинавките и ги прави толкова различни от всички останали жени? Смята се, че характерните черти на момичетата от Севера - ясните очи, светлият, почти мраморен тен на кожата и заострените черти на лицето, са това, което ги прави подчертано хубави до една, което си е генетика, прекрасна екология и привързаност към естествените средства за поддръжка. Елементарни на пръв поглед прийоми, но непостижими за останалите представителки на нежния пол - никой не е като скандинавките, факт (четете още: Най-модерните жени, скандинавките, и какво точно носят тази пролет). 


Мете-Марит, кронпринцеса на Норвегия

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.