Следва

24/7 любов, поезия и Huawei nova 9

That was fun! Всички най-готини мемета на 2021-ва...

Беше дълга и почти непосилно трудна година, за думи на 2021-ва отбелязваме "вълна", "ваксина", "бустер", "омикрон", "карантина", "тест", "сертификат" и още производни, сещате се, но подхождаме с чувство за хумор, най-точното лекарство за всяко неразположение, и забравяме за Ковид, спомняйки си всички готини миймове от изминалата година:

Health преди 2 години

... и се наслаждаваме и се смеем на 2021-ва, waving goodbye!

The Happy Side / The Sad Side Bus meme За по-добро, нали?

За размитите граници между оптимизма и песимизма или просто идеята "че понякога всичко зависи от нас самите", но в един момент започнахме да се чувстваме и така:

For the better, right?

Този мийм, базиран на разговор между Анакин Скайуокър и Падме Амидала от франчайза "Междузвездни войни", основно е превърнат във формат за всякаква употреба, в който първият човек казва нещо, вторият дава обнадеждаващ отговор и след това го следва нервна репресия... по-забавно е, отколкото звучи...

Red Flag Emoji

Най-лесното меме на света - пишеш нещо, в което не вярваш, и просто добавяш между три и сто хиляди червени флагчета, защото тази година наистина преосмислихме какво ни отблъсква и привлича, но по-често отблъсква, у хората и поведението им в интернет.

Заседналият товарен кораб в Суецкия канал

През март товарен кораб, наречен MV Ever Given, се заби в Суецкия канал, блокирайки го изцяло от пропускането на други кораби... и създавайки безкрайни миймове междувременно. Защо се идентифицирахме толкова много с огромна заседнала лодка? Кой знае...

ТикТок и Sea Shanty

Най-catchy песничката пропълзя из целия Тик Ток и се почувствахме като през 19-ти век. Някои мразят песента, други я обожават, вариациите са хиляди, някои доста секси...

Ръкавиците на Бърни Сандърс

През януари снимка на американския сенатор и някогашен кандидат за президент, с палто, маска и ръкавици при встъпването в длъжност на президента Джо Байдън стана необяснимо viral; ръкавиците, които носеше, са направени за него от учител от Вермонт, което доказва, че все още можеш да бъдеш впечатляващ, дори и на 80-те си години.

"Френският бюлетин" в Кан

Последният филм на Уес Андерсън, The French Dispatch, съвсем скоро излезе по кината, но беше предшестван от снимка на Андерсън и неговия актьорски състав, който включва Тимъти Шаламе, Тилда Суинтън и Бил Мъри - в Кан, върху която предприемчиви потребители на социалните мрежи проектираха различни различни субекти. 

Ким К на Met Gala

Никой не знае как да накара хората да заговорят по-добре от Ким Кардашиян. Докато повечето звезди използват годишния червен килим на Met Gala в Метрополитън музей като начин да покажат най-екстравагантните, цветни и грабващи окото ансамбли, риалити звездата направи точно обратното тази година, като облече черна рокля-тениска от главата до петите с маска, която покриваше цялото й лице. Облеклото напълно скри самоличността й, но въпреки това всички знаеха точно коя е тя. Това е суперсила, нали? Освен въздействието, което роклята на Balenciaga имаше върху червения килим, външният вид на Ким също предизвика вълни в социалните мрежи. Хората пресъздадоха външния вид с черни торби за боклук и чаршафи, докато други превърнаха снимките й, на които позира с други знаменитости, като тази с малката й сестра Кендъл Дженър, в миймове.

Интервюто на Хари и Меган при Опра

Последиците от интервюто на фамилия Съсекс при Опра продължават преживяха всякакви мийм-ремикси за това. От друга страна, гигантският мащаб на въздействието, което това е оказало върху кралските особи и британския истаблишмънт, се сведе до мащаба на някакъв вид влиятелна драма-гедон.

 

 

 

Март 2020 / Март 2021

Това говори само за себе си и тук - we can relate...

 

 

Философия и литература!

2021 се пръсна по шевовете от философски мемета - Кант, Фройд, Камю и Ницше никога не са били толкова цитирани, да не говорим за Оскар Уайлд, Шекспир и Джейн Остин, показваме няколко за любителите:

Астро!

Темата ни е на сърце, то е ясно, а астро меметата са вечни, не ги приписваме на тази година, по-скоро са honorable mention:

 

More from View Sofia

Кейт в очакване или защо, на 41 от днес, принцесата на Уелс обещава да е една велика кралица

Celebrities преди 1 година

Елегантност. Уравновесеност. Топлина. Принцесата на Уелс въплъщава толкова много качества, че определено я виждаме като една великолепна бъдеща кралица. Днес, по повод 41-ия рожден ден на красивата Катрин, View Sofia прави равносметка на една наистина забележителна година от живота на винаги елегантната кралска особа

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.