Следва

Ваканцията на известните: пак Камила Кабейо и Шон Мендес, и пак в Маями

We Love: I Måneskin взривиха Лас Вегас, откривайки концерта на Rolling Stones

Måneskin взривиха Лас Вегас в съботната вечер, подгрявайки концерта на The Rolling Stones. Четворката, която боготворим, направи толкова мощно шоу, колкото само те могат: „Здравей, Лас Вегас! За нас е чест да бъдем тук и да имаме шанса да свирим на сцената на най-великата група някога“, започна Дамяно

Celebrities преди 2 години

Силни, смели, рок: така се представиха в нощта на 6 ноември пред хилядите зрители на стадион Allegiant италианците, на средна възраст 20 години, в очакване на Mick Jagger & Co. Облечени в "американски" инспирирани, супер секси ансамбли на звезди и райета, тези четирима красавци подписаха и подпечатаха световния си мега успех - вече и с платинен албум в САЩ, плюс нечовешки рекорди в Spotify.   

Групата започна с In the name of the Father, след това изсвириха Zitti e Buoni (с която покориха театър Аристон в нощта на Санремо и после Евровизия - Всичко, което трябва да знаем за победителите на Евровизия 2021 - група Måneskin). Последваха още титанични дози музика и страст, които буквално взривиха стадиона. "Абсолютно невероятни!", "Най-страхотната енергия на сцената, която съм виждал!", "Най-великата група за всички времена!", "Тези хора са по на 20 години, това е невероятно!", заваляха суперлативити в социалните мрежи веднага след шоуто. Дамяно, Виктория, Томас и Итън са на турне в Америка в момента, което им позволи да присъстват и на грандиозното шоу на Gucci в Лос Анджелис - те вече са рекламни лица на марката. Групата изсвири и последното си парче Mamma Mia (четете още: Måneskin, Mamma Mia и Дамяно като котенца), както и любимата си песен I Wanna Be Your Slave, по признанието на самия Дамяна (четете още: Петъчна доза секс: 69 кадъра Дамяно Давид!). Секунди след това финално изпълнение, пред зрители, изпаднали в транс, Дамяно представи Стоунс. В момента, в който взе микрофона, Мик Джагър се обърна към младоците на италиански: „Много ви благодаря, момчета!“ Мечтата на римската банда изглежда сбъдната. От улиците на Рим до световния връх, като добавим и символичното от миналата вечер предаване на щафетата - от "старите" най-велики на "новите" най-велики, имаме чудо на световния арт небосклон, което отнасяме веднага в графата: Така се пише историята! 

Петъчна доза секс Vol. 2: Пак Дамяно Давид, само че гол

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.