Следва

Ваканцията на известните: пак Камила Кабейо и Шон Мендес, и пак в Маями

We Love: I Måneskin взривиха Лас Вегас, откривайки концерта на Rolling Stones

Måneskin взривиха Лас Вегас в съботната вечер, подгрявайки концерта на The Rolling Stones. Четворката, която боготворим, направи толкова мощно шоу, колкото само те могат: „Здравей, Лас Вегас! За нас е чест да бъдем тук и да имаме шанса да свирим на сцената на най-великата група някога“, започна Дамяно

Celebrities преди 2 години

Силни, смели, рок: така се представиха в нощта на 6 ноември пред хилядите зрители на стадион Allegiant италианците, на средна възраст 20 години, в очакване на Mick Jagger & Co. Облечени в "американски" инспирирани, супер секси ансамбли на звезди и райета, тези четирима красавци подписаха и подпечатаха световния си мега успех - вече и с платинен албум в САЩ, плюс нечовешки рекорди в Spotify.   

Групата започна с In the name of the Father, след това изсвириха Zitti e Buoni (с която покориха театър Аристон в нощта на Санремо и после Евровизия - Всичко, което трябва да знаем за победителите на Евровизия 2021 - група Måneskin). Последваха още титанични дози музика и страст, които буквално взривиха стадиона. "Абсолютно невероятни!", "Най-страхотната енергия на сцената, която съм виждал!", "Най-великата група за всички времена!", "Тези хора са по на 20 години, това е невероятно!", заваляха суперлативити в социалните мрежи веднага след шоуто. Дамяно, Виктория, Томас и Итън са на турне в Америка в момента, което им позволи да присъстват и на грандиозното шоу на Gucci в Лос Анджелис - те вече са рекламни лица на марката. Групата изсвири и последното си парче Mamma Mia (четете още: Måneskin, Mamma Mia и Дамяно като котенца), както и любимата си песен I Wanna Be Your Slave, по признанието на самия Дамяна (четете още: Петъчна доза секс: 69 кадъра Дамяно Давид!). Секунди след това финално изпълнение, пред зрители, изпаднали в транс, Дамяно представи Стоунс. В момента, в който взе микрофона, Мик Джагър се обърна към младоците на италиански: „Много ви благодаря, момчета!“ Мечтата на римската банда изглежда сбъдната. От улиците на Рим до световния връх, като добавим и символичното от миналата вечер предаване на щафетата - от "старите" най-велики на "новите" най-велики, имаме чудо на световния арт небосклон, което отнасяме веднага в графата: Така се пише историята! 

Петъчна доза секс Vol. 2: Пак Дамяно Давид, само че гол

More from View Sofia

Тайфуни с нежни имена: жените-прокурори на България

All About Life преди 2 години

Прокуратурата на Република България е вероятно най-изричаната, изписвана и излъчвана дума в последните месеци у нас. Отделно от това, на нас, като екип от хора, които се занимават с естетика, красота и стил, от известно време ни прави силно впечатление присъствието в редовете на тази част от правосъдната система на страната на симпатични и достойни жени, които спокойно можем да отнесем в графата красавици. В Прокуратурата има изобилно представяне на тайфуни с нежни имена (по името на емблематичния филм от 1979 година с режисьор Милен Гетов и по сценарий на Богомил Райнов, бел.ред.), факт, колкото удивителен, толкова и радващ. Обясняваме защо.  

We Love: Синди Крауфорд за Vogue Полша

Celebrities преди 1 година

Ако приемем, че пазарът ни не беше твърде малък за роден Vogue, и ние се занимавахме с издаването на българската версия на модната библия, признаваме мигновено, че също бихме сложили Синди Крауфорд на корица на ноемврийския ни брой. Мадам Крауфорд е живото доказателство, че зрелостта е супер секси, факт, идеално интерпретиран от колегите от Полша 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.