Следва

Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм

Ваканцията на известните: ослепителният тропически меден месец на Парис Хилтън

След три дни (буквално) яли, пили и се веселили, Парис Хилтън и Картър Реум се отправиха към един от най-ексклузивните хотели на Бора Бора за двуседмично бягство a.k.a. меден месец

Celebrities преди 2 години

Няма съмнение, че 2021 г. беше година, изпълнена с най-зрелищни сватби. Айви Гети, Джакомо Мисони, принца на Гърция, Лена Дънам, Лили Колинс и кой ли още не, но Сватбата с главно С изглежда е тази на Парис, като и Меденият месец с главно М.

Не, че Бора Бора е най-новото двайсе, но преживяването е топло, сладко, бохемско, богато, но не лустросано. След дългото пътуване с частен самолет, двойката се настанява в частна вила, разположена на изключителния остров Моту То'опуа във Френска Полинезия.

Хилтън и Реум в момента са в курорта Конрад Бора Бора Нуи, кръстен на прадядото на светската лъвица. По време на двуседмичния престой на двойката в петзвездния хотел, Хилтън държи своите 17 милиона последователи в течение в поредицата си в YouTube "My Dream Honeymoon“. Там феновете могат да надникнат в грандиозния меден месец на двойката, вилата с изглед към блестящия Индийски океан, дантелите и принтовете на Парис, гмуркането, яхтата, романтиката, всичко...

More from View Sofia

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд

Celebrities преди 10 месеца

Внимавайте, момичета и момчета: Уест, който определено умее да налага тенденции, предлага мода, срещу която почти не можем да възразим. Кание Уест (понастоящем Ye) и неговата партньорка Бианка Ченсори преминаха от носенето на облекла, които нямат кой знае какъв логистичен смисъл, до простичкото изоставяне на повечето дрехи, включително обувките Споменахме ли, че това се случва навън, не по-малко в Лос Анджелис? Да!

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.