Следва

Татяна Навка и Лиза Пескова, момичетата на Песков, санкционирани и от САЩ

Golden Hour с Huawei P50 Pro

Нюанси злато 

All About Life преди 2 години

Денят е сряда. Работим, работим, работим - като парчето на Риана, да. Светлината в Редакцията ни е златна, топла, приканваща. Пишем за златните очила на Джей Ло в новата кампания на Dolce & Gabbana, за предстоящите златно-пустинни пейзажи в Дюн 2, за златния омар на Салвадор Дали и Елза Скиапарели, за Лейди Гага и Ел Фанинг в злато на Critics Choice Awards. В пространството е тихо и спокойно, чуват се само потракване на нокти и клавиши, звукът на устни върху чаша кафе и понякога закачливо *дзън* от телефоните до нас. Открадваме поглед настрани и откриваме до себе си две, хубави, очи, потънали в злато...

"Само недей да ме гледаш с тези очи" ни се иска да кажем на Huawei P50 Pro - за жалост той не може да ни отговори. Е, но може да прави всичко друго...

Той е The Legend Reborn от серията P50 на технологичното царство на Huawei с опростен геометричен дизайн, който прави изгледа на Dual-Matrix камерата наистина най-чистият, блестящ като злато поглед, който можем да отправим към света. Двете "ослепителни черни очи” блестят. Телефонът е златен, часът - също, а всичко е леко като светлина - поставяйки голям екран и батерия в компактен корпус, HUAWEI P50 Pro е по-лек от предишното поколение телефони и приляга по-добре в ръката, а 6,6-инчовият екран е индивидуално настроен да показва света истински. Поддържайки 120 Hz честота на опресняване на екрана и 300 Hz честота на опресняване при докосване, той предлага плавно изживяване при гледане и богати цветове. Тrue-colour дисплеят, поддържащ широка цветова гама P3 и 10,7 милиарда! цвята, гарантира консистентност на цветовете, които виждаме в реалността и на екрана и дори при слаба яркост и интимна, приглушена обстановка се наслаждаваме на удобно и висококачествено изживяване при гледане. Въобще, само гледайки този телефон, всичко около него изглежда по-красиво, истинско, луксозно.

Очите - портал към душата (не само на хората) - са две системи: XD Optics, която дава възможност за снимки със съвършена яснота, и подобреният графичен процесор HUAWEI XD Fusion Pro, способен да възпроизвежда всички фини детайли на изображенията. Основната матрица на камерата показва свят с реални цветове, а матрицата на телефото-камерата е в състояние да заснема изображения с красива яснота, без значение дали сме близо или далеч, важното е, че Той е в ръцете ни. В съкровищницата на P50 Pro са яснотата на снимките, невидимото за очите, широките и спиращ дъха гледки, малките неща, които превръщаме в грандиозни. Той ни отвежда в неизвестното, благодарение на 64 MP перископна телефото- камера приближава далечните неща, докато HUAWEI XD Optics значително подобрява качеството на изображението. С 0.5x до 100x⁠8 максимален зуум винаги имаме ясна и стабилна снимка. Принципът е "Искам те, мой си!" и важи за всичко - портрети, снимки в движение, бюти селфита, 4К видео, AI трикове за обработка и още много...

Отвън е красив, отвътре уверен и хладен (като перфектния мъж) - 5-нанометровият флагмански чипсет гарантира превъзходна производителност при обработка на данни и мултитаскинг, докато 3D Graphene Liquid Cooling System гарантира бързо и стабилно разсейване на топлината. С технологията Super Frame rate, поддържаща плавност от 120 Hz, което носи преживявания с невероятни игри, а устройството запзава хладнокръвие във всички напрегнати ситуации. 

Чуваме това, което виждаме, топейки се в мощния all-round звук от двойните стерео тонколони. HUAWEI Histen персонализира звуковите ефекти за различни сценарии, така че винаги да се чувстваме като част от сцената, а голямата батерия издържа много - зареждаме жично и безжично, както ни устройва. 

Приложенията си цъкаме лесно и супербързо заради многото преки пътища към тях, контролният панел "прегръща" всичко, от което имаме нужда на бърза ръка, свързваме се лесно с лаптоп (опциите за прехвърляне на файлове са супер easy), a функцията MeeTime е за ясни и плавни разговори с телефони, таблети, смарт часовници и Visions HUAWEI.

Всеки час с Huawei P50 Pro е Golden Hour - телефонът е наличен в търговската мрежа на Huawei, още информация за него ТУК . Препоръката ни да го имате е силна, блестяща, луксозна, аристократична, нежна и обещаваща само радост в погледа, защото Любовта е злато, а златото е Huawei P50 Pro. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.