Следва

Месечен ХОРОСКОП - Юни 2022

Маргарет Куали се омъжва за бившия приятел на Скарлет Йохансон

Според източници на People скоро ни очаква поредна звездна сватба: изданието съобщи, че слуховете за годежа на Маргарет Куали, които се завъртяха в Кан, са верни.

Love преди 1 година

27-годишната актриса, която бе на Ривиерата да представи филма Stars at Noon на Клер Денис в рамките на фестивала, привлече вниманието на фотографи и журналисти с пръстен на безимения пръст. Оказа се че Куали наистина се омъжва за своя приятел, музикантът и продуцент Джак Антоноф.

Подробностите около годежа и предстоящото тържество все още се пазят в тайна. Двойката започна да се среща миналото лято и официално потвърди връзката си не толкова отдавна: през март първата им съвместна изява се състоя на събитие на Американския филмов институт, а след това Куали подкрепи приятеля си на церемонията по връчването на Грами.

Антоноф е лидер на Bleachers и китарист на свежия проект (авторите на хита We Are Young). 38-годишният музикант е известен и с любовните си истории с дами от най-висок холивудски порядък - в младостта си той има романтична връзка със Скарлет Йохансон, а след това се среща със звездата от "Момичета" Лена Дънам в продължение на 5 години.

Има нещо пророческо в този годеж - наскоро (през юли миналата година, за да сме точни) Маргарет като модел закри модното шоу на Chanel - Houte Coutute Fall 2021 с луксозна булчинска рокля. Изглежда, че вече знаем коя луксозна марка ще облече красавицата, дъщеря на Анди Макдауъл, за стъпките й по пътеката към олтара (четете още: Топмоделите на 90-те и порасналите им дъщери - прилики и разлики).

 

More Love