Най-добрият звезден грим на Пролет 2022: Dua Lipa, IU, Дженифър Лопес  и другите, и идеите, които ще  присвоим

Най-добрият звезден грим на Пролет 2022: Dua Lipa, IU, Дженифър Лопес и другите, и идеите, които ще присвоим

Възможностите за трансформация и експериментиране с грима са безкрайни, когато сте въоръжени с гламър учителки  

В по-стари времена гримът на звездите си беше своеобразна енигма. Изящните визии за красота бяха запазени за червения килим и съответно разглеждани от ценителите на козметиката трепетно, единствено чрез снимките на папараците. Читателите оставаха в неведение за вдъхновението или техниките зад всяко изкусно изрисувано лице и се надяваха да наподобят видяното семо чрез собствените си интерпретационни умения. След това настъпи ерата на социалните медии...

Появата на Instagram даде на хората, които харесваме, силата да контролират собствения си разказ, като публикуват снимки в близък план и обучителни видеоклипове за своите гримирани лица. Виждаме, че установените бариери вече са отхвърлени, което позволява дори на начинаещите в красотата да усвоят сложните умения, необходими за изработването на звездна грим визия. Съвременните гримьори имат респектиращо влияние сред натрупаните последователи, благодарение на своите подробни уроци, обучаващи публиката как да постигне специфична тенденция или стил на грим.

И така, единственият въпрос, който остава, е следният: Кои са най-добрите визии звезден грим, които е добре да имаме предвид за стартиращото лято на 2022-ра? View Sofia има за цел да ви помогне с отговора на този въпрос. Правим го с лека подборка на инстаграми за звездна красота; серия от снимки, подбрани от екипа, които ще ви помогнат да излезете от коловоза и да кривнете леко в посока Холивуд, K-pop и др.

Начело на харесаното от нас идва чифтът блещукащи капаци, опушени със знойни сенки, които видяхме Меган Дъ Стелийн и Дуа Липа. Следват някои идеи за високооктанов руж, носен от Krystal, Jeon Somi и др. Насладете се на всичко интересно, от което да почерпите вдъхновение, надолу >>>


IU

IU, южнокорейската музикална звезда, демонстрира супер симпатичен прийом - магента около очите и прическа от началото на 2000-те.


Megan Thee Stallion

Надградете тоалета си до максимум - ако е в бляскав тюркоаз и злато, нека и очите са гримирани по "образ и подобие", както направи Megan Thee Stallion.


Кайли Дженър

Кайли Дженър, първо, не се нуждае от представяне, второ, известна е с добрия си подход към грима. В деня на сватбата на сестра си Кортни, моделът заложи на класиката: опушени сенки, очна линия, румени бузи и идеално фиксирани устни.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.