Следва

Иван Георгиев е новият регионален оперативен директор на Starbucks за Румъния и България

Домът на Лили Колинс: 5.4 милиона долара хармония

*Наднѝк* и в тази обител 

All About Life преди 1 година

Къщата на Лили Колинс в Пасадена може да се похвали с богата история. Тя проследява своето наследство от 1947 г., построена от модернистичните архитекти Кемпер Номланд и неговия син Кемпер Номланд-младши за домашната програма "Case Study“ на списание Arts & Architecture. Този конкретен проект е озаглавен "Case Study House #10“ и включва три спални, две бани и половина и самостоятелна къща за гости. Лили Колинс има вкус към естествената светлина и то много - нейният бивш дом за 17,4 милиона долара в Бевърли Хилс (имот в стил Холивуд Регентство) е проектиран от архитекта Джон Елгин Улф през 1954 г. и предлага много уединение зад червени тухли и порти от ковано желязо, но беше изпълнен с прозорци от пода до тавана - огромно усещане за откритост. С най-новия си имот звездата от "Емили в Париж" (четете още: DIY: прекрасни къдрици ала "Емили в Париж", фризьорът й Майк Дезир) ни казва как се придържа към любовта си към стъкления, слънчев интериор. Домът й възлиза на 315 квадратни метра; решително по-малко от предишното имение на Колинс, но изпълнено с характер от средата на века и потенциал за обновяване.

Къщата е сравнително дълга, а приемствеността на материали като стъкло, дърво и бетонни плочи помага да се създаде синергия между вътрешните и външните пространства. "Бяха положени всички усилия, за да се интегрира околния пейзаж във всекидневната и трапезарията“, се казва още в статията. "Камината от тухла, отворена от едната страна, е единственото прекъсване на пълната отвореност на лицето на къщата, а стъклените плъзгащи се врати, гофрираните стени и самостоятелно стоящата камина допринасят за "въздуха" в 70-тарския интериор, към който Колинс без съмнение ще приложи своите естетически предпочитания и поглед към дизайна. По-долу е домът на актрисата от всички ъгли, 5,4 милиона долара в тези интериорни и екстериорни форми изглеждат добре, а?

More from View Sofia

Много бременна с трето, Адриана Лима изгря на модния подиум за Wang

Celebrities преди 2 години

Да си бременен е модерно, освен прекрасно. Постпандемичните ефекти не стихват, имаме чувството, че всички звезди ще родят всеки момент, вече са родили или са в началото на щастливото очакване. Всъщност, нищо по-хубаво не може да се случва, така че: Да живеят бременните жени, бъдещи мами! И нека има бебета!   

Ким Кардашян облече поредна рокля на Мерилин Монро - тази, в която актрисата получава Златен глобус

Celebrities преди 1 година

След бала Met Gala Costume Institute, Ким Кардашян, опиянена от фурора, който предизвика в "голата" рокля на холивудската дива, веднага скочи в друга емблематична дреха на Мерилин - тази, в която холивудската актриса излиза на наградите Златен глобус през 1962 година  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.