Следва

За загрявка: най-добрите филми за Мерилин Монро

Get ready: Първият тийзър-трейлър на Squid Game сезон 2

То е ясно какво чакат всички, които разбират от сериали... 

Movies & TV преди 1 година

Южнокорейският хит "Squid Game", най-популярният сериал на Netflix за всички времена (четете още: Hey, baby, let's talk about... Squid Game, най-гледаният сериал в Netflix някога!), се завръща с втори сезон. Netflix обяви това в Twitter и публикува кратък 10-секунден тийзър - все пак не се пренавиваме, защото продължението ще излезе не по-рано от края на 2023 г.

Припомняме, че "Игра на калмари“ е южнокорейски сериал за група хора, решили да участват в таен турнир за оцеляване с голяма крайната награда поради финансови затруднения. В процеса героите осъзнават, че само най-силните ще оцелеят в тази ужасна игра. Поредицата на режисьора Hwang Don Heq се фокусира върху проблема с класовото неравенство в Южна Корея, а идеята се ражда от личната финансова криза, която режисьорът и семейството му преживяват през 2010 г. От дебюта си в Netflix на 17 септември сериалът е гледан от 111 милиона души и се нарежда на 1-во място в списъка на 10-те топ продукции в Netflix в 94 държави.


5-те момента в попкултурата на 2021, които ще останат в историята


 

More from View Sofia

Hey, baby, let's talk about... Squid Game, най-гледаният сериал в Netflix някога!

Movies & TV преди 2 години

Ако сте били в социалните медии през последните дни (ок, с изключение на вчера, когато всичко за няколко часа се срина),няма как да не сте подочули за новия сериал на Netflix, Squid Game, тотална сензация от ден първи

Критиците за римейка на "Малката русалка" с тъмнокожа актриса - не всичко е толкова лошо

Movies & TV преди 11 месеца

На 26 май излезе дългоочакваният римейк на"Малката русалка", който от няколко години преследва онези, които са свикнали с оригиналната версия на Ариел с червена коса и светла кожа. Експерти, които вече са гледали новата версия с Хали Бейли и Мелиса Маккарти, разказват впечатленията си

More Movies & TV

10 важни неща, които научаваме от новия документален филм за Джон Галиано „High & Low“

Movies & TV преди 1 седмица

Модата никога не е претърпявала такива възход и падение, колкото при Джон Галиано. Новият документален филм High & Low показва драматичния живот на Галиано, с по-малко известни подробности за живота и кариерата на дизайнера, показвани в ефир преди много години.