Следва

Lunchtime Shopping: Животът на Кейт в 14 рокли и откъде си щипваме същите и ние

Уличният стил на звездите: Джулия Фокс с 3D-принтнат топ и дънки на голо

Свикнали сме да виждаме Джулия Фокс в секси образите на агресивна доминанта: черна кожа, латекс, голота, драматичен черен грим, но онзи ден скандалната звезда изненада...

 

Street Style преди 1 година

Бившата любовница на Кание Уест се разходи ТАКА в Ню Йорк, а именно в снежнобяло горнище на бразилската марка Artemisi, отпечатано на 3D принтер. V-образният модел леко скрива гърдите и наподобява броня, за което внушание работят и верижните закопчалки, покриващи гърба. Под 3D-принтираното е двуцветен деним с кошмарно ниска талия и хитовата Balenciaga Hourglass в пачуърк вариант. 

Припомняме, че на теория Джулия е известна с ролята си в Diamonds in the Rough, но на практика, защото избра правилния мъж в правилния момент и вече всячески бере плодовете на ПР-а, благодарение и на скандалния стил както го умее... В неотдавнашно интервю за People Джулия каза, че се радва на шокиращия ефект, който предизвиква всяка нейна публична изява: "Моят стил е да бъда безстрашна и да не се тревожа за това, което казват за мен. Ако смятам, че нещо е готино, значи е готино. Мисля, че правя услуга на обществото - естетична услуга“.

 

More Street Style