Следва

Трик за хлад: топли (а не леденостудени) течности през лятото, ето как и защо

Обичта на известните: Дамяно и Джорджия, obsessed w/ each other

Отново в Рим...

Love преди 1 година

Джорджия Солери пре-представи поетичната си книга "La Signorina Nessuno" на италианското издателство Vallardi, възпрепятствана досега от Сovid и както винаги придружена от любимия Дамяно Давид от Maneskin, който просто не пропуска възможност да покаже подкрепата си. Професионалната сфера на Джорджия е защита на правата на жените, на каквато тема е и книгата, лансирана в Isola del Cinema, Рим, а облеклото за повода е преливаща розова феерична рокля.

Двамата пристигнаха ръка за ръка и не спряха да са близо един до друг дори за миг - на бара, на снимки с феновете, на по цигара отвън - постоянно разменяни погледи и жестове на обич. Дамяно е в лаконична бяла тениска и класически панталон на сиво райе, а нейната фуксия е подкрепена от обувки и чанта в същия цвят - да живей монохромът! Джорджия спомена как тоалетът й отразява нов тип съзнание за нея и положителна фаза от живота й: "Благодарение на La Signorina Nessuno преоткрих цветовете, които бях изоставила в болезнен период от живота си“, казва тя по време на интервюто с Мария Карфаня; "носенето на черно се превърна в моята комфортна зона, която вече не ми върши работа, искам да се променям. Сега всеки ден се опитвам да мисля как да използвам известността и как да проправя пътя за хората, които ще дойдат след мен."

La Signorina Nessuno  говори за трудността да обичаш в мълчание, за изкуството да чакаш, за копнежа от разстояние, но също и за умората от живота в рамките на собственото ни тяло, ежедневните битки, загубата и болката. В книгата на Джорджия Солери се редуват поезия, проза и илюстрации, преплитащи цветя с бодли, плам с отчаяние, желание с ежедневно поражение. Ако Дамяно Давид беше влюбен в нас, и ние щяхме да сме поетеси...


Петъчна доза секс: 69 кадъра Дамяно Давид!


Петъчна доза секс Vol. 2: Пак Дамяно Давид, само че гол


Петъчна доза секс: ЧРД 23, Дамяно Давид, любов моя!


 

More Love