Следва

Неузнаваемата Джей Ло в Лос Анджелис - чудото "нова фризура"

„Светска“ Меган и „траурна“ Кейт: първата съвместна поява на Съсекс и Кеймбридж след смъртта на Елизабет II

За първи път от доста време, всъщност от юни месец, семейства Съсекс и Кеймбридж се появиха заедно публично. Легендарното събиране на четворката се случи (въпреки скандалите) след кончината на кралица Елизабет II. Семействата са в траур.

 

Celebrities преди 1 година

Слуховете, че кралското семейство не иска Меган Маркъл до себе си по време на последните събития в Англия, се носят от дни. Според източници от най-близкия семеен кръг, херцозите на Съсекс е трябвало да отидат в Балморал на 8 септември, за да посетят умиращата кралица, но в последния момент посещението на Меган е било отменено и Хари пристига сам. 

Мнозина експерти дори спекулираха, че новият крал Чарлз III няма да позволи на скандалната херцогиня на Съсекс да присъства на погребението на Елизабет II. Два дни по-късно обаче Меган, Хари, Уилям и Кейт се появиха публично заедно в Уиндзор. Твърди се, че самият Уилям е поканил двойката, въпреки факта, че престолонаследникът се чувства подчертано некомфортно от скандалните разкрития и изявления на брат си и съпругата му, които, както знаем, живеят в чужбина след като абдикираха от кралските си задължения.  

Експертите по езика на тялото обърнаха внимание на различното поведение на Съсекс и  Кеймбридж по време на кратката съвместна разходка. Херцогът и херцогинята на Съсекс се държат за ръце, като в един момент принцът поставя ръката си на гърба на Меган. Уилям и Кейт са далеч по-сдържани в емоциите си и вървят редом, без да се докосват. 

На принца и принцесата на Уелс бяха поднесени цветя и малко мече Падингтън, което Уилям подаде на асистент. В един момент Уилям все пак леко докосва гърба на Кейт, докато тя прикляка, за да говори с детенце пред портите на двореца. 

Кралските двойки подертано крачат на разстояние една от друга, като Уилям и Кейт разговарят с хората от едната страна на пътя, а Хари и Меган от другата (четете още: Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата).

Самият Уилям скърби много за загубата на любимата си баба, с която са особено близки.  Когато състоянието на Елизабет започна да се влошава, принцът на Уелс взе решениета да се премести в Уиндзор, за да бъде по-близо до монарха.

В трогателно обръщение Уилям каза: „Тя беше до мен в най-щастливите ми моменти. Тя беше до мен и в най-тъжните дни от живота ми." 

„Знаех, че този ден ще дойде, на трябва да мине известно време, преди реалността да нямаш баба наистина да започне да се усеща.“ 

Анкета

На фона на голямата семейна загуба. коя от двете кралски снахи ви е по-симпатична?

More Celebrities