Следва

We Love: Принцеса Леонор от Испания, 17, с дреха на мама за соло ангажимент в Мадрид

Ах, тези рокли! Най-готините звездни булки на 2022 - Бекъм, Дадарио, Байдън и другите

Marry Me!  

Celebrities преди 1 година

2022-ра беше много хубава година откъм сбъднати желания, осъществени блянове, възкръснали любови и чудно приказни сватби. Изобилие от звездни церемонии, в общия случай много красиви, идеални за ударна доза вдъхновение, ако и при вас предстои подобно събитиe в идните дни и месеци. Сезонът откриха Никола Пелц и Бруклин Бекъм, а в поредицата изключително интересни Да!-та се заредиха много модерни булки, едновременно изискани, нежни и смели. Видяхме десетки красиви момичета и жени, облечени в снежнобелите рокли на мечтите си и други, дръзки експериментаторки в стила. През 2022 г. много знаменитости се отдалечиха от каноните на традиционното сватбено облекло и се врякоха във вечна любов в гащеризони, костюми и семпли, но невероятно красиви рокли. Кои звездни булки ни изненадаха и вдъхновиха, 2022 edition, вижте нашата селекция >>>


Нора Атал, Александра Дадарио, Фрида Асен, Дженифър Лопес

Наоми Байдън и Питър Нийл

Последното най-обсъждано тържество беше сватбата на внучката на Джо Байдън Наоми, затворена за пресата, състояла се в Белия дом. Момичето се омъжи за адвоката Питър Нийл, с когото се сгоди миналата година. Перфектната дантелена рокля за булката е дело на дизайнерите на Ralph Lauren, вдъхновени от легендарния образ на принцеса Грейс Кели от Монако. Тоалетът завършват изискани обеци от Tiffany&Co от перли и диаманти и нежен букет от бели цветя.

Тиш Уайнсток и Томас Гинес

Двойката вдигна готическа сватба в навечерието на Хелоуин в замъка Белвоар, известен със снимките на филма „Короната“. Тиш Уайнсток, известната модна редакторка и писателка, успешен стилист, се венча за Том Гинес, внук на лейди Даяна Митфорд. Булката потърси вдъхновение в стила на Мортиша Адамс и избра винтидж полупрозрачна рокля и воал, украсен с бродирани цветя за най-романтичния празник. Гости на необичайната сватба бяха супермоделите Кейт Мос, Джордан Барет, гримьорът Исамая Френч, като бе представена и аристокрацията в лицето на гръцката принцеса Мария Олимпия и Айви Гети.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Възможно и необходимо е да се влюбиш отново в бившия, това ни доказа романтичната история на събирането на Дженифър Лопес и Бен Афлек През 2003 г. младоженецът отмени сватбата, неспособен да се справи с популярността на любимата си. Но този път беше различно. Певицата смени три рокли, всичките - дело на Ralph Lauren. Една от тях бе с невероятен многослоен подгъв, друга - богато украсена с перлени мъниста, а третата - в минималистичен стил с щедро деколте (вижте още: Long Live Ralph Lauren - трите сватбени рокли на Дженифър Лопес от церемонията в Джорджия). 

Фрида Асен и Томи Чиабра

Норвежкият супермодел се омъжи за италианския бизнесмен Томас Чиабра в приказна рокля на Elie Saab, украсена щедро със скъпи бижута, която по-късно смени с дръзко мини на Lee Petra Grebenau. Фрида Асен прекара сватбения си ден, следвайки бляскавите традиции: приготвяйки се в снежнобяла копринена пижама с пера, коктейлна рокля и секси тоалет за най-скандалните танци с младоженеца и гостите на тържеството.

Александра Дадарио и Андрю Форм

Сватбените снимки на булката и младоженеца са като сцена от филм. Актрисата Александра Дадарио се омъжи това лято за продуцента Андрю Форм в копринена плисирана рокля с воал на Даниел Франкел. Сватбената марка не е толкова популярна, но булките с вкус обожават да избират: Наоми Байдън се появи в негов костюм на предсватбената си репетиция. Основата на облеклото на Daddario бе корсет с дантелени презрамки и отворен гръб. Не откъсваме очи от пръстена с огромен син камък, чийто цвят е идеалният комплимент за чудно хубавите очи на актрисата.

Нора Атал и Виктор Бастидас

Топмоделът се омъжи за оператора Виктор Бастидас в ефирна рокля на Lanvin. Връзката на двойката е много готина история: младите признаха чувствата си един към друг през 2019 г., но рядко се виждаха поради работни ангажименти. За сметка на това за броените им спонтанни срещи в различни градове на света се носят легенди! Виктор, следвайки традициите, поиска ръката и сърцето на Нора от баща й, след което й предложи на нарочна вечеря. От красотата на роклята на булката сърцето спира: отворен гръб, тънки презрамки и финиш, напомнящ ласкави морски вълни.

Никола Пелц и Бруклин Бекъм

Мнозина очакваха смел тоалет от богатата млада жена, вдъхновен от булчинската рокля на майката на младоженеца Виктория Бекъм. Но Никола Пелц, дъщеря на американски милиардер, отиде до олтара в перфектна модна рокля на Valentino с класическа кройка, която самият Пиерпаоло Пичоли шие за нея в продължение на една година. Най-обсъжданият елемент в ансамбъла бяха обувките на Никола - много модерни и на много висока платформа от Versace, точно в цвета на роклята. Ажурен воал от френска дантела и дълги "оперни" ръкавици допълваха визията (четете още: Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц).

Дафни Груневелд и Джъстин Хопууд

Ето го - образът на модерна булка. Моделът Daphne Groenveld се омъжи в изящна slip рокля на Galia Lahav с разкроена пола, отворен гръб и драперия на талията. Главният дизайнер на модната къща Шарън Норт по-късно говори за тоалета на красавицата: „Тя ми каза, че би искала модерна, непретенциозна рокля с отворен гръб. Избрахме кройка, която успя да подчертае нейния невероятен силует и величествена фигура. За Дафни беше важно роклята да я отразява на 100%. Просто черпих вдъхновение от нея и нейните изяви.”

Избраникът на знаменитостта е специалистът по луксозни недвижими имоти Джъстин Хопууд. За да каже заветното „да“, Дафни постави дълъг воал върху кока си, а на партито смени комбинацията с мини рокля с пера, разпусна косата и танцува с младоженеца до сутринта.

Лейди Татяна Маунтбатън и Александър Дрю

Лейди Татяна Маунтбатън, дъщеря на маркиз Милфорд Хейвън, се омъжи за своя избраник в една от най-величествените готически сгради - катедралата Уинчестър. Роднината на покойната кралица Елизабет II се омъжи в изумителна лаконична рокля, украсена с колан от камъни. Горната част на роклята прилича на класическа тениска, която ви кара да искате да гледате тоалета отново и отново. Тя се появи до любимия, предприемача Александър Дрю, обвита в мрежест воал, ушит в минималистичен стил. Да не говорим за диамантената тиара Strathmore Roses с флорален дизайн, носена от принцеси и кралици от 19 век насам (вижте още: Нова кралска сватба: Татяна Маунтбатън се венча, роклята като на Меган).

Клои Севини и Синиша Макович

Клои Севини спечели сърцата с модна рокля на Глен Мартенс за Жан Пол Готие с волан, която смени с мини от Loewe с шлейф и след това с дантелен гащеризон Mugler по поръчка. В ръцете си актрисата държеше най-стилния букет за тази година - кали, вързани със сатенена панделка. Съпругът на Клои е художествен директор на галерия Karma Art. За Синиша Макович звездата се сгоди преди две години, но пандемията от коронавирус не позволи на двойката да се ожени тогава. 

More Celebrities