Следва

Първи поглед към сезон 3 на Бриджъртън

Всичко което да очакваме от четвъртия сезон на “Емили в Париж”

Netflix потвърди, че Емили Купър ще остане във френската столица за четвърти сезон, изпълнен с любовни драми, шокиращи тоалети и приятна музика с френски привкус 

Movies & TV преди 10 месеца

Кои герои ще видим в "Емили в Париж", сезон 4?

Лили Колинс и Ашли Парк със сигурност ще се завърнат в ролята на Емили и Минди. Това може да очакваме и от другите звезди на сериала: Камий Раза (Камий), Лукас Браво (Габриел), Филипин Лерой-Болие (Силви), Самюел Арнолд (Жулиен) и Бруно Гуери (Люк). Остава обаче въпросът за съдбата на Алфи на Люсиен Лависконт - актьорът бе редовен участник в сериала миналия сезон, но героят му си тръгна във финалния епизод на третата част, което изглежда бележи края на връзката му с Емили. 

Създателят на "Емили в Париж", Дарън Стар, намекна за бъдещето на Алфи в неотдавнашно интервю за Deadline, като каза: "Не мисля, че в романтичен план той е в картинката. Не смятам, че това извежда Алфи от сериала. Той със сигурност има причина да бъде в Париж и да работи с Габриел. Имам чувството, че всички наши герои все още са свързани, просто по по-сложен начин."


DIY: прекрасни къдрици ала "Емили в Париж", фризьорът й Майк Дезир ни казва как


Какъв ще бъде сюжетът на "Емили в Париж", сезон 4?

Макар че Стар не е разкрил конкретни сюжетни моменти за сезон 4, той намекна какво може да очакваме в предстоящите епизоди. За връзката на Емили с Гейбриъл той издава, че Емили не е дошла в Париж за романтика, а за работа и двамата с Габриел са на различни места в живота си. За наше огромно съжаление, надали ще видим Емилия и нейният френски готвач в перфектната връзка и през този сезон.

Вместо това, Стар споделя, че второстепенни герои, като бившата приятелка на Камий - София, и  съпруга на Силви - Лоран ще получат повече екранно време, Той добави, че темата на четвърти сезон ще бъде "как да балансираме между бизнеса и токсичните отношения”.

Може би най-интересният момент за сезона ни беше издаден от Лили Колинс - на 17 юни Netflix пусна видеоклип с нейно участие, в който актрисата споделя: "Макар че сърцето на Емили винаги ще остане вярно на Париж, животът й ще претърпи неочаквани обрати този сезон. Не се изненадвайте, че ще я откриете на почивка в Рим." 

Кога да очакваме "Емили в Париж", сезон 4?

Netflix все още не е потвърдил датата на излизане на сериала, но като се има предвид, че последните два сезона на "Емилия в Париж" излязоха през декември, можем да предположим, че и тази част на парижката одисея ще се появи в края на 2023 година.(Вижте още: "Хмх, този костюм на Лили Колинс на дискусия за "Емили в Париж"")

Ще има ли още сезони на "Емили в Париж"?

Въпросът, който най живо ни вълнува - Ще има ли още сезони на "Емили в Париж" или това ще бъде краят? За всеобщо успокоение -  създателят на сериала споделя: "Определено смятам, че сериалът има живот и след предстоящия сезон. Не се вижда краят му, докато всички не почувстват, че е време да свърши".

More Movies & TV