Следва

Поне 115 000 лева ще ни струва пуловера с черната овца на принцеса Даяна - търгът е на 7 септември

Марго Роби грее в розово Valentino

Докато броим дните до премиерата на Барби, Марго Роби продължава да  радва с бонбонено розови визии

All fashion преди 9 месеца

Въпреки че тази година забелязваме по-сдържан и минималистичен подход в модата, вдъхновен оттихия лукс, очарованието от всичко розово може да се възроди отново благодарение на предстоящата премиера на филма за Барби, режисиран от Грета Геруиг. От началото на рекламната кампания за филма, актьорският състав се появява навсякъде в превъзходни тоалети в захарни нюанси - особено Марго Роби, която изпълнява ролята на Барби (вижте още: Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още).

През изминалия уикенд, в Бевърли Хилс, актрисата се появи с изработена по поръчка горещорозово-бяла мини рокля. Модните ентусиасти ще забележат, че дрехата много прилича на визия от колекцията пролет/лято 1993 г. на Valentino, носена преди това от супермодела Карен Мюлдер, наричана "Барби в реалния живот". В оригиналният вариант обаче, роклята не е искрящо розова, а в цвят бордо и с дължина миди. За да завърши по-кокетната актуализация на тоалета, Марго избра бели кожени обувки Manolo Blahnik BB и жълта чанта през рамо Valentino Garavani Rockstud.

След като е открита в началото на 90-те години, Мюлдер бързо се издига в модните среди, спечелвайки си титлата супермодел. Тя украсява модните подиуми на Chanel, Versace, Yves Saint Laurent и Valentino. В допълнение към завладяващото си присъствие, холандката става известна с чертите си, наподобяващи Барби: тя е висока метър и деветдесет, с буйни руси коси и поразителни сини очи. Не е изненадващо, че Марго намира вдъхновение за тоалетите си именно в нейно лице. 

На друго събитие, само ден по-рано, актрисата облече друга перфектна Барби визия (и естествено позира до розов кабриолет), съставена от бебешко-розов топ и подходяща плисирана мини пола. За оптимално сладък завършек, Марго избра бели очила тип "котешко око", розова чанта Bottega Veneta Cabat, розови Manolo Blahnik и златна гривна Chanel с кристали за глезен (вижте: Марго Роби и Райън Гослинг в първия тийзър на "Барби").

По всичко личи, че розовото се завръща като основен цвят това лято, срещу което нямаме никакви възражения, особено ако не вали!  Принцеса Катрин също няма нищо против, напротив: Код Барби за лятото - и принцеса Катрин в розово

More All fashion