Следва

Моника Белучи и Дева на модно ревю във Версай

Още един годеж: Никол Шерцингер и Том Еванс

Романтично и щастливо - мисис Шерцингер не остана безучастна към предложението за брак на красавеца Том Еванс (припомняме: Обичта на известните: Никол и новият й Гришо)

Love преди 1 година

44-годишната певица каза "Да" на 38-годишния ръгбист и сподели снимки от щастливия момент: "Казах да!". 

Том падна на коляно, за да предложи брак на любимата си по време на пътуване до родните й Хаваи. Никол изглежда очарователно в бяло-синята си рокля и сламена шапка, щастлива, както подобава на всяка бъдеща булка. 

Междувременно атрактивната звезда сподели снимки, на които позира по бикини на плажа.

Припомняме, че Том и Никол се запознаха през 2019 г., когато тя бе част от журито на X Factor (вижте и: Притеснена, но ефектна: Никол Шерцингер в синьо на концерта след коронацията на Чарлз III). 

More from View Sofia

Кой е Юпитер? Всичко за планетата на ЩАСТИЕТО, нейните теми и влияния

Astro преди 1 година

Юпитер, планетата на ЩАСТИЕТО, е ужасно важен. Не само защото наблжиава сезонът на Стрелеца (знакът, свързан с планетата), но и защото настроението, просперитетът и късметът ни в голям процент от случаите зависят от него - разказваме как да разчетете разположението му в картата си, аспектите с другите планети, начините, по които влияе на ежедневието и как кулминацията и експанзията, светкавицата на тази планета, ни насочват към по-висша цел 

More Love