Следва

Вълнуващ 6-ти октомври за Театър „София“ - премиера на "Перфектни непознати"

"Everything Now" запълва празнините, оставени от “Sex Education”

Взимаме пуканките и се подготвяме за филмов маратон 

Movies & TV преди 5 месеца

След края на “Sex Education” сме жадни за нов сериал, филм или каквото и да е, което да ни предложи поне половината от вълнението, което ни носеше продукцията на Netflix. Търсенето на нов сериал обаче приключи и сме готови да споделим с вас откритието ни.

Тийнейджърската драма на Netflix, "Everything Now", е тук, за да запълни дупката в живота ни. Новата поредица се състои от 8 серии и проследява историята на 16-годишната Мия, която току-що се е върнала у дома след продължителен престой в клиника за хранителни разстройства. Тя си създава списък с желания, които задължително трябва да изпълни, и го озаглавява "The F**k It Bucket". В него са включени всички онези важни събития - от първата целувка до първото напиване, които едно момиче може и иска да направи.

Имайки предвид, че първите два епизода са режисирани от Алиса Маклеланд, създателката на “Sex Education”, имаме изключително високи очаквания. Какво ще видим в "Everything Now"?

Сюжетът

16-годишната Мия се завръща в училището си в Уестмър, след като е прекарала няколко месеца в рехабилитационен център за лечение на хранителни разстройства. Въпреки че е отсъствала за кратко, тя разбира, че най-близките ѝ приятели са продължили с живота си без нея. За да се пребори с усещането за изгубено време, Мия си създава списък с желания и се впуска в опияняващия свят на запознанствата и партитата, заедно с трите си най-добри приятелки.

Героите

В ролята на Мия влиза Софи Уайлд, а най-близките ѝ приятелки са изиграни от Лорин Аджуфо от “Точка на кипене” и Ноа Томас от “Всички говорят за Джейми”

Премиерата

“Everything Now” вече е в Netflix, така че ви съветваме да си организирате силно подмладяващ и приятно увлекателен филмов маратон. 

More Movies & TV

„Рипли“: 5 причини да гледаме трилъра с Андрю Скот и Дакота Фанинг

Movies & TV преди 5 часа

През април всички погледи (включително на нашата редакция) са насочени към новия сериал на Netflix "Рипли". И въпреки че историята, базирана на романа на Патриша Хайсмит за дребен мошеник, е позната на мнозина от филмовата адаптация от 1999 г. с участието на Мат Деймън, открихме пет причини (всъщност са доста повече) да загледаме нейния нов прочит. Предупреждение за спойлер: "Рипли" на Стивън Зейлиън е много пристрастяващ.