Следва

Калифорнийска мечта: Chanel Cruise 2023/2024

We Love: приглушената красота на Saint Laurent Winter 2023

"Идеята ми бе да премахна всичко ненужно и да добавя само това, което е наистина необходимо върху празен лист. Това е нова глава за Saint Laurent"

Антъни Вакарело 

All fashion преди 5 месеца

Очарователно естетична, много красива, пропита с вълшебство - такава е най-актуалната кампания на Saint Laurent за Women's Winter 2023. Снимките са дело на Глен Лухфорд, а талантливите модели Бетани Наги, Авар Одианг и Марго Лайън разказват историята на зимната колекция на бранда - секси, с намек за фаталност и с повече от намек за свобода.

Тъмни нюанси, силни контрасти, съвършени силуети и елегантна прозрачност - неизменните елементи на зимната работа на модната къща за 2023. Моделите в колекцията са съвременна интерпретация на класическия стил на Saint Laurent, съчетаващ прецизност, емоция и изтънченост. Най-важната комбинация включва блейзър с подчертано рамо и пола "молив" да ръба на коляното - вечна визия, която носим днес, утре и нататък, точно както носихме вчера, миналата година и преди около половин век (вижте още: Клинове all around - как и с какво ги носим тази есен).

Women's Winter 2023 разчупва стереотипите за досадно "женски" дрехи и включва в гардероба на дамите строги панталони, куп кожени якета и дълбоко изрязани топове (вижте още: Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Saint Laurent, Сирените от Мисисипи).

Играта на прозрачно и непрозрачно, на твърдо и меко, на тъмно и светло създава усещане за тотален шик, който може да постигне единствено Сен Лоран. Saint Laurent е другото на перфектната визия за новогодишното парти, а цялата колекция е на разположение за пазаруване тук.


 

More All fashion