Следва

British Fashion Awards 2023: кой какво облече за най-важната модна вечер

Най-красивите тоалети на червения килим на Academy Museum Gala 2023

Прекомерният блясък е толкова холивудски... 

All fashion преди 4 месеца

Нощта на 4 декември успя да събре всички филмови звезди за третата годишна галавечер на Музея на Академията. Събитието вече е неделима част от календарите на всички модни хора, а негов организатор е Академията за филмово изкуство и наука. Целта на галата е да подкрепи събирането на средства за куриране на изложби и публични програми, които да станат постоянни експозиции.

Камил Роу

Този път, освен да ни впечатли с декор и гости, приемът изигра значима роля в историята на филмовата индустрия. На него присъстваха редица актьори, които страняха от публичните изяви по време на стачката на киногилдията. В резултат, на червения килим видяхме както изгряващи таланти, така и същинските холивудски тежкоатлети (четете още: Свръхчовешкият "Уроците на Блага" и причините да го гледаме).

Естествено, звездните стилисти се постараха извънредно, за да гарантират, че бляскавите визии на клиентите им спокойно ще съперничат с драматизма и патоса в екранните им изяви.

Криси Тейгън и Джон Леджънд

Много и различни тоалети, нарочени да фокусират вниманието, безкрайно високи токчета и ултраскъпи бижута се разходиха по червения килим. Част от тях бяха вдъхновени от Златната ера на киното и ги забелязваме върху Кая Гербер, Фийби Тонкин и Никола Пелц Бекъм. Деликатната дантела също получи своя момент под светлината на прожекторите благодарение на Дуа Липа и Лупита Нионго, които избраха Chanel за повода.

Лора Хариер

Поговорката, че една снимка казва повече от хиляди думи, важи с пълна сила в този случай, затова ще позволим на галерията ни да ви разкаже кои бяха най-добре облечените на гала вечерта на Музея на Академията тази година >>> 

More All fashion