Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2013 - Овен, Телец, Близнаци

Играта на ViewSofia и Zepter - Победителят!!!!

Един от вас, идейните и сръчни участници в този ароматен кулинарен кoнкурс, ще спечели и 1 оригинален и...

Food преди 11 години

На 10 декември ViewSofia стартира една фантастична инициатива, съвместно с Zepter България, която с малко късмет и добър кулинарен усет донесе на някои от участниците в нея истинска предколедна изненада - един от най-емблематичните, полезни и феноменални с качествата си кухненски шедьоври на Zepter.

От вас се искаше само да изпратите на познатия мейл за игри и закачки [email protected] своята рецепта за крем супа или ястие, което можем да приготвим с Mixsy - този чуден уред за крем супи, който нарязва, намачква, пасира и прави разкошни пюрета, придружена със снимка, с изричното условие да е или авторска или с посочен източник към нея.

Сред десетките мейли с любопитни мaйсторски супи, избрахме пет, които публикувахме в продължение на пет дни в карето Всяка вечер кулинар. Ето ги и тях: 

Топла царевична супа за студени дни 
Финалистите - Две страхотни крем супи от Светлана Георгиева
Крем супа с броколи и авокадо от Йоана Петкова
Финалистите - Ароматна зеленчукова крем супа от Кристина Христова
Крем-супа от тиквички и аспержи от Антоанета Костова

Един от вас, идейните и сръчни участници в този ароматен кулинарен кoнкурс, ще спечели и 1 оригинален и напълно оборудван Mixsy от Zepter International, България.

Изборът ни кой да бъде победител сред страхотни рецепти се оказа труден, но убедително чрез страхотна презентация със снимка и новаторство в изпълнението, най-много гласове сред екипа на ViewSofia спечели Крем супа с броколи и авокадо от Йоана Петкова

Йоана може да заповяда в редакцията на ViewSofia след 2 януари, 2013, да получи своя подарък - Mixsy от Zepter International.

Весела Коледа и прекрасна нова година!

 

More Food