Следва

American Music Awards 2018: Кой какво облече?

Лотосоник!

Хей, как сте днес? Имате ли настроение за есенна шопинг-терапия?! Не?! Защо?

Health преди 5 години

Напрегнати и уморени сте, нещо ви тревожи, липсва ви настроение и концентрация. Ако се прибави и малко безсъние, заради което наоколо всичко ви дразни и комуникацията ви куца, респективно идват нервите и главоболието...Да не би да сте под паник-атака и в депресия?

Тогава ние ще ви предложим Лотосоник терапия! Комбинираният растителен продукт, предлаган у нас от VPHARMA , притежава 8 от най-ефективните растителни екстракта в борбата с напрежението и стреса - Диоскорея, Nelumbo nicifera Lotus, Biota orientalis, Ziziphus jujube, Morus alba, Erythrina variegattae, Еuphoria longana. И безотказно ще ни помогне да регулираме нивата на тревога и смут и да възвърнем вътрешните си баланс и спокойствие!

Скоро очаквайте нашите приключения с него!


More from View Sofia

Fitness Time: 7-те фитнес тенденции на 2022 - от метаболитната гъвкавост до бокса

Health преди 2 години

Тренира ни се! И още как! Двете предни години проправиха пътя на домашните тренировки, на Peloton, разходките и всичко друго на открито, а новата година носи със себе си нов подход към рутинните упражнения, който, силно се надяваме, ще помогне да постигнем физическите си, а и интелектуални, цели. В първите дни на Новата, обобщаваме най-важното във фитнес тенденциите днес >>>   

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.