Следва

Последвайте съдбата си с новия зашеметяващ трейлър на "Замръзналото кралство 2"

Най-романтичната лента на Уди Алън от години насам в програмата на Киномания

"Един дъждовен ден в Ню Йорк"

Movies & TV преди 4 години

В рамките на тазгодишната Киномания ще бъде представен най-новият филм на Уди Алън - "Един дъждовен ден в Ню Йорк". Романтичната комедия събира на екран Тимъти Шаламе, Ел Фанинг, Селена Гомес, Лийв Шрайбър и Джъд Лоу и дава сериозна заявка да се превърне в тотален хит на фестивала.

Прожекцията ще се състои в Зала 1 на НДК на 16-ти ноември от 19 часа, но ние съветваме да се запасите с билети отсега - или онлайн ТУК, или на касите на билетния център на НДК.


Скарлет Йохансон: "Повярвайте ми, бих работила с Уди Алън по всяко време!"


Лентата се посочва като най-романтичният филм на Уди Алън от години насам, разбира се, заснет е виртуозно - от аса на камерата Виторио Стораро (трикратен носител на Оскар). Забавният и очарователен сюжет се развива в любимия на режисьора Ню Йорк. Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство, който не се престарава особено с ученето, с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители. Момчето пристига в Ню Йорк заедно с приятелката си Ашли, която е колкото наивна за света на възрастните и градския живот, толкова и предпазлива. Ашли интервюира режисьора Роланд Полард за новия му високобюджетен филм, за който вече е ясно, че е провал. През това време Гетсби се разхожда из Ню Йорк и успява да се увлече по младата актриса Шанън, издава още синопсиса на "Един дъждовен ден в Ню Йорк".


Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2019г.
Повече информация за фестивала може да проследите на Фейсбук страницата и ТУК.

More Movies & TV