Следва

WOW, тялото на Никол Кидман!

Кралицата се бои, че Меган ще даде "разрушително" интервю като това на Даяна

Елизабет II се страхува, че Маркъл може да разруши семейството й

Celebrities преди 4 години

След като 38-годишната Меган Маркъл и 35-годишният Хари обявиха намерението си да се откажат от кралските си задължения с цел преследване на висшата човешка ценност - независимост, Британската монархия неизбежно попадна в сложна ситуация. Застрашени се чувстват дори Кралицата, семейството й е целият Кралски двор. Приближени до Кралското семейство твърдят, че самата Елизабет, 93, се страхува от възможността херцозите на Съсекс да прибегнат до действия на публично изразяване на всички негодувания, претенции и оплаквания, които имат към монархията.


Madame Tussauds в Лондон скри восъчните Меган и Хари


Нейно величество се страхува особено много от действията на Меган: Елизабет II има опасения, че съпругата на внука й ще даде "разрушително" интервю за трудния си живот като кралска особа. И не без основание - вероятно изхожда от спомена за интервюто, което Принцеса Даяна даде навремето - припомняме, че в него Ди направи редица признания за борбата си с булимията и проблемите в брака си с Чарлз.

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.