Говори ми за ЛЮБОВ, Лора Караджова

Говори ми за ЛЮБОВ, Лора Караджова

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Такава е, такава е, Лора Караджова! Сладка, усмихната, обичана и обичаща, soon to be втори-път-мама, сияеща дори и в ледения февруарски ден, в който се срещаме.

След няколкогодишно отсъствие от музикалната сцена, преди броени месеци Лора се завърна с "Такава съм" и въпреки че по своя преценка, "когато нещата в личния й живот са добре, в професионалния куцат и обратното", към 24-ти януари 2020-та баланс е установен! Лора Караджова не пее, а Говори за ЛЮБОВ пред View Sofia.

View Sofia: Най-красива е влюбената жена, нали? Чудим се защо, можеш ли с проста формула да обясниш кое освежава и осмисля толкова много излъчването ни, когато обичаме, че състоянието да си личи отдалеч.
Лора Караджова:
Едва ли някой на този свят би отказал да бъде обичан -  споделената любов е едно от най-ценните и съкровени чувства, които можеш да изпиташ. Мисля, че независимо дали си жена, или мъж, ако чувствата ти са споделени, щастието на лицето си личи от далеч.

V.S.: Един Мъж трябва да може следните 5 неща безпрекословно...
Л.К.:
На първо място мъжът трябва да бъде джентълмен. Тоест, да може следното:
- да бъде умерен в поведението си;

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.