Шестте отличителни белега на миланския street style

Шестте отличителни белега на миланския street style

Come si dice... fashion inspo?

Миланската модна седмица протече под надслов "Мода по време на корона" - Джорджо Армани показа колекцията си при закрити врата, Fendi излезе с маска срещу 190 евро - в точно такъв чудат свят живеем.

Признаваме, че медицинските маски бяха широкозастъпен аксесоар по улиците на Милано, но далеч не единственият, открояващ се с подобна сила. Въобще, разглеждайки хилядите стрийт стайл кадри, човек трудно би предположил, че сериозна опасност грози италианската модна столица: както подобава, облеклото варира от стабилен лейъринг до боси пръсти, въпреки че температурите в Милано не предполагат нито едното, нито другото. Настрана от това, тук сме, за да откроим ШЕСТТЕ акцента в стрийт стайл секцията. Следват:

Животински принтове: пак и отново
Тенденциите идват и си отиват, но животинските принтове остават. Позатихнало, но не и изчезнало, присъствието на животински принтове (от леопард до зебра и обратно) е устойчивата единица в изкуството на уличния стил.


Ботуши: под, над и до коляното
Покрай всепоглъщащата мания по кецовете ботушите загубиха част от популярността си, но не и от чара си. Изтупани от прахта, ретро моделите с невисок ток и отпуснат силует, се ползват с редовно присъствие заради ефектността и комфорта си.


Всички обичат... Bottega Veneta
Обеми клъчове, масивни вериги, четвъртити обувки - аксесоарите на Даниел Лий за Ботега Венета са нещо повече от просто "предпочитани", превръщат се в стрийт стайл култ.


Негово величество Костюмът

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.