Следва

You're #PerfectMatch, Радина & Борис!

"Скромна церемония за 300 гости", Наталия Водянова разказва за предстоящата си сватба с Арно

#shesaidYES

Love преди 4 години

На 28-ми февруари Наталия Водянова празнува 38-мия си рожден ден - по повод празника моделът стана лице на новия брой на испанския ELLE. Рускинята не просто се снима за корицата, а и разкри някои подробности около предстоящата си сватба с наследника на втория човек по богатство в света - Антоан Арно (син на Бернар Арно). Припомняме, че двойката сподели новините за годежа си на 1-ви януари 2020 - двамата са заедно от 9 години, като запознанството им датира от далечната 2008-ма, а любовта - от три години след това.

"Антоан ми предложи преди почти година - точно на рождения ми ден. Решихме, че с настъпването на 2020 най-накрая е дошъл моментът да споделим със света. Ще се оженим съвсем скоро. Празникът ще бъде голям - за около триста гости", разказва Водянова.

По думите на модела, французите са свикнали на по-мащабни тържества, така че сватбата й с Антоан едва ли не ще бъде приета като скромно тържество на фона на останалите.

Друго руско It-момиче се врече във вечна вярност на любимия си, но условие тържеството им да бъде скромно не присъстваше - Даша Жукова и Ставрос Ниархос вдигнаха голямо празненство в Швейцария. Припомняме в много кадри ТУК и ТУК.

Жукова избра Valentino за Големия ден, но Водянова виждаме повече като Louis Vuitton момиче - но все пак, можем само да гадаем, след като моделът не издаде нищо повече по темата.

More Love