Beauty Starter: Шарън Стоун на 62, just gets better with age!

Beauty Starter: Шарън Стоун на 62, just gets better with age!

Докато Шарън Стоун краси корицата на майския брой на немския Vogue, ние декодираме нейната формула за вечна красота...

Актрисата Шарън Стоун озарява със звездната си осанка корицата на немския Vogue, а русата й небрежна къса прическа в съчетание със сияйна й кожа, е елегантен и безспорен пример за вечния, изящен стил.


Basic Instinct: 61-годишната Шарън Стоун топлес за Vogue


Освен няколко ласкави бръчици около очите, Стоун почти не се е променила от завладяването на крехките мъжки и женски съзнания с ролята си в трилъра “Първичен инстинкт” (1992) насам. Все така стегнатите дълги секси крака на актрисата ясно заявяват, че Шарън дава приоритет на здравословното хранене и редовната физическа активност. Разбира се, липсват каквито и да било следи от хиалуронови филъри за устни, ботокс, екстеншъни и всякакви други причудливи изкуствени методи за маскиране на възрастта. Младежкият й вид се свежда до най-умния трик: грижи се с внимание за това, което има, и го подчертава умело.

Ето и петте причини, които илюстрират най-добре как Шарън Стоун изглежда ТАКА на 62:

1. Блондинка е, но не твърде руса
Ако сте невнимателни, с редовното боядисване цветът на косата ви постепенно ще става по-ярък и все по-неестествен, което с напредването на възрастта може да има обратен ефект на търсения. Причината за това е, че без да осъзнаваме, сме склонни да компенсираме липсата на това, което няма как да контролираме - като възрастта си - с това, което можем - цветът на косата.

Разбира се, няма нужда да сивеете в наши дни, затова се доверете на топлите, меки, пясъчни нюанси, които определено ще ви дадат предимство. Основният тъмно рус цвят на Стоун покрива сивите коси, докато няколкото по-светли кичура рамкират лицето й и подчертават тена.

2. Прическата е вашият подпис
Колкото по-бързо установите коя е вашата прическа - която подхожда на стила и чертите на лицето ви, толкова по-успешно ще се адаптира с времето. През годините Шарън Стоун остава вярна на късата прическа с дължина до брадичката; стил, който общо взето всички фризьори препоръчват за всяка възраст.

Класическият фасон рамкира чертите на Стоун, следвайки естествената линия на челюстта. Тази прическа позволява да я заглади прилежно назад за една изтънчена вечерна визия или да я остави ефирна и свободна за през деня.

3. Неутрален макиаж
Едно от нещата, които няма как да видим да прави Шарън Стоун, е да се грижи за грима си. С изключение на класическото червено червило, което носи от време на време с шикозен костюм или черна вечерна рокля, неутралната палитра, която използва Шарън - в това се изразява майсторският клас в нанасянето на “достатъчно” грим, за да подчертаете чертите на лицето си, без да скривате естественото сияние на кожата.

 

Актрисата предпочита пясъчните нюанси за сенки, които нежно комплиментират сините й очи, в съчетание с малко перлен бронзант, който да облагороди тена на кожата й и нюд червило, което да завърши цялостната визия.

Най-важното е, че Шарън не потъмнява и не подсилва формата на веждите си, което би отнело от блясъка и би смекчило формата на деликатните й черти. Вместо това, тя поддържа естествена форма, не твърде тънка, в младежки рус тон.


Beauty Starter: Кристи Бринкли, на 66 като на 33


4. Естествена усмивка

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.