Следва

Най-доброто с ретинол от The Ordinary, за да ексфолираш like a boss

Beauty Starter: Шарън Стоун на 62, just gets better with age!

Докато Шарън Стоун краси корицата на майския брой на немския Vogue, ние декодираме нейната формула за вечна красота...

Celebrity beauty преди 4 години

Актрисата Шарън Стоун озарява със звездната си осанка корицата на немския Vogue, а русата й небрежна къса прическа в съчетание със сияйна й кожа, е елегантен и безспорен пример за вечния, изящен стил.


Basic Instinct: 61-годишната Шарън Стоун топлес за Vogue


Освен няколко ласкави бръчици около очите, Стоун почти не се е променила от завладяването на крехките мъжки и женски съзнания с ролята си в трилъра “Първичен инстинкт” (1992) насам. Все така стегнатите дълги секси крака на актрисата ясно заявяват, че Шарън дава приоритет на здравословното хранене и редовната физическа активност. Разбира се, липсват каквито и да било следи от хиалуронови филъри за устни, ботокс, екстеншъни и всякакви други причудливи изкуствени методи за маскиране на възрастта. Младежкият й вид се свежда до най-умния трик: грижи се с внимание за това, което има, и го подчертава умело.

Ето и петте причини, които илюстрират най-добре как Шарън Стоун изглежда ТАКА на 62:

1. Блондинка е, но не твърде руса
Ако сте невнимателни, с редовното боядисване цветът на косата ви постепенно ще става по-ярък и все по-неестествен, което с напредването на възрастта може да има обратен ефект на търсения. Причината за това е, че без да осъзнаваме, сме склонни да компенсираме липсата на това, което няма как да контролираме - като възрастта си - с това, което можем - цветът на косата.

Разбира се, няма нужда да сивеете в наши дни, затова се доверете на топлите, меки, пясъчни нюанси, които определено ще ви дадат предимство. Основният тъмно рус цвят на Стоун покрива сивите коси, докато няколкото по-светли кичура рамкират лицето й и подчертават тена.

2. Прическата е вашият подпис
Колкото по-бързо установите коя е вашата прическа - която подхожда на стила и чертите на лицето ви, толкова по-успешно ще се адаптира с времето. През годините Шарън Стоун остава вярна на късата прическа с дължина до брадичката; стил, който общо взето всички фризьори препоръчват за всяка възраст.

Класическият фасон рамкира чертите на Стоун, следвайки естествената линия на челюстта. Тази прическа позволява да я заглади прилежно назад за една изтънчена вечерна визия или да я остави ефирна и свободна за през деня.

3. Неутрален макиаж
Едно от нещата, които няма как да видим да прави Шарън Стоун, е да се грижи за грима си. С изключение на класическото червено червило, което носи от време на време с шикозен костюм или черна вечерна рокля, неутралната палитра, която използва Шарън - в това се изразява майсторският клас в нанасянето на “достатъчно” грим, за да подчертаете чертите на лицето си, без да скривате естественото сияние на кожата.

 

Актрисата предпочита пясъчните нюанси за сенки, които нежно комплиментират сините й очи, в съчетание с малко перлен бронзант, който да облагороди тена на кожата й и нюд червило, което да завърши цялостната визия.

Най-важното е, че Шарън не потъмнява и не подсилва формата на веждите си, което би отнело от блясъка и би смекчило формата на деликатните й черти. Вместо това, тя поддържа естествена форма, не твърде тънка, в младежки рус тон.


Beauty Starter: Кристи Бринкли, на 66 като на 33


4. Естествена усмивка
Порцелановите, искрящо бели зъби звучат като младежки вариант, но когато са в контраст с кожата, която неизбежно се състарява, само подчертават бръчките и пигментацията, а не ги прикриват. Въпреки че Шарън има блестяща усмивка, тя очевидно не се е поддала на ефекта от фалшивите холивудски фасети, като разчита единствено на добра устна хигиена и фини избелващи техники за естествено изглеждащи зъби.

5. Грижа за косата
Не са редки случаите, в които актрисите от шоубизнеса прибягват към услугите на коафьора си за редовни процедури по удължаване на косата, придаване на обем, блясък и структура на несъвършената, изтъняла коса. Стоун обаче постига нужното количество обем за своята ефирна фризура с помощта на малко лак за коса за лека фиксация.

В действителност, колкото повече напредва възрастта, толкова повече трябва да обръщате внимание на процедурите за коса, за да възобновите възможно най-много от мекотата и еластичността. Подозираме, че Шарън знае и някоя друга маска за здрава коса.

 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя