Следва

Start Shopping NOW: 15 аромата, на които ухае идното лято

Бюти продуктите, в които френските момичета се кълнат

За френската козметика и френските бюти ритуали като цяло може да се говори много, темата е необятна и винаги привлекателна, богата на информация и изключителни продукти, които да опитомим в своята рутина за най-красива кожа.

Face преди 3 години

Френските момичета рядко експериментират с грижата за кожата си - вместо това се доверяват на изпитани и силно препоръчвани формули, които щом веднъж обикнат, рядко сменят.

Французойките са лоялни към любимите си формули и брандове, а така известната френска бюти рутина е лишена от излишни продукти и много грим, основните правила, на които се осланя са: добро почистване, превантивна грижа срещу стареене, хидратация, задължителна слънцезащита и малко червило за добро настроение. Така наречената неподправеност на визията диктува цялото обаяние на френската хубост, а тя нямаше да е това, което е, без иконичните продукти, извоювали си своя незаменим статус.


Коя е Луиз Фолен - малката сладка Инстаграм французойка


За здравословна щипка insouciance и блестяща кожа, водим записки и се запасяваме със следните френски формули:

Лосион P50 от Biologique Recherche
Лосионът P50 е продукт с несравнима слава - в основата му стоят алфа хидрокси, бета хидрокси и поли хидрокси киселини, които почистват и премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата, за да разкрият невероятен блясък, мекота и хидратация. А тенът, без да преувеличаваме, сияе. Използваме като втора стъпка след почистване на кожата, за да я подготвим за последвалите продукти.

Клетъчна вода от Institut Esthederm
Следващият звезден продукт от списъка представлява спрей със силата на серум, или клетъчна вода. Формулата реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Тя е задължителен ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата, нанасяме при нужда от освежаване на кожата по всяко време на деня.

Мицеларна вода Sensibio H2O от Bioderma
Иконичният продукт, за който се говори, че присъства в козметичния кабинет на всяко френско момиче, почиства ефективно и с едно движение грима от лицето и очите, замърсяванията от околната среда, докато едновременно с това успокоява чувствителната кожа и запазва естествения й баланс.

Крем Lait-Concentre от Embryolisse
Хидратиращият крем съчетава комбинация от активни вещества с естествен произход - витамини, минерали и мастни киселини, заедно те образуват плътен слой, който предпазва от вредни външни фактори. Маслото от карите възстановява загубената еластичност и хидратация; пчелният восък омекотява епидермиса; екстрактът от алое регенерира клетките; а соевите протеини предпазват от свободните радикали.

Crème Vitalité от La Biosthetique Paris
Богата формула на крема видимо забавя признаците на стареене, осигурявайки така необходимата виталност на кожата. Crème Vitalité регенерира клетките, предпазва повърхностния слой на кожата от замърсяване, осезаемо стяга кожата и изглажда текстурата й за наистина преобразен вид след само две седмици.

Anthelios SPF50+ от La Roche-Posay
Както споменахме в редовете по-горе, слънцезащитата е от съществено значение в ритуала на всяко френско момиче. Anthelios SPF50+ е любим продукт, именно защото осигурява надеждна широкоспектърна защита от вредните UVA UVB слънчеви лъчи, намалява вредите от инфрачервените А-лъчи и замърсяването. Формулата е също така устойчива на вода, пот и пясък, а текстурата е нежна и лека.

More Face