Бюти продуктите, в които френските момичета се кълнат

Бюти продуктите, в които френските момичета се кълнат

За френската козметика и френските бюти ритуали като цяло може да се говори много, темата е необятна и винаги привлекателна, богата на информация и изключителни продукти, които да опитомим в своята рутина за най-красива кожа.

Френските момичета рядко експериментират с грижата за кожата си - вместо това се доверяват на изпитани и силно препоръчвани формули, които щом веднъж обикнат, рядко сменят.

Французойките са лоялни към любимите си формули и брандове, а така известната френска бюти рутина е лишена от излишни продукти и много грим, основните правила, на които се осланя са: добро почистване, превантивна грижа срещу стареене, хидратация, задължителна слънцезащита и малко червило за добро настроение. Така наречената неподправеност на визията диктува цялото обаяние на френската хубост, а тя нямаше да е това, което е, без иконичните продукти, извоювали си своя незаменим статус.


Коя е Луиз Фолен - малката сладка Инстаграм французойка


За здравословна щипка insouciance и блестяща кожа, водим записки и се запасяваме със следните френски формули:

Лосион P50 от Biologique Recherche
Лосионът P50 е продукт с несравнима слава - в основата му стоят алфа хидрокси, бета хидрокси и поли хидрокси киселини, които почистват и премахват мъртвите клетки от повърхността на кожата, за да разкрият невероятен блясък, мекота и хидратация. А тенът, без да преувеличаваме, сияе. Използваме като втора стъпка след почистване на кожата, за да я подготвим за последвалите продукти.

Клетъчна вода от Institut Esthederm
Следващият звезден продукт от списъка представлява спрей със силата на серум, или клетъчна вода. Формулата реактивира клетъчната жизнеспособност за видимо по-младежки вид и по-красива кожа ден след ден. Тя е задължителен ежедневен жест, който поддържа младостта и красотата на кожата, нанасяме при нужда от освежаване на кожата по всяко време на деня.

Мицеларна вода Sensibio H2O от Bioderma
Иконичният продукт, за който се говори, че присъства в козметичния кабинет на всяко френско момиче, почиства ефективно и с едно движение грима от лицето и очите, замърсяванията от околната среда, докато едновременно с това успокоява чувствителната кожа и запазва естествения й баланс.

Крем Lait-Concentre от Embryolisse

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.