Следва

Личният треньор на Ким К. публикува безплатна фитнес програма

Ваканцията на известните: Бела Хадид и Хейли Бийбър в Сардиния

Бела, Хейли и тяхната голяма луда италианска почивка...

Celebrities преди 3 години

Съдейки по изрязаните бански костюми, с които две от най-популярните моделски лица се разхождат по палубата на луксозна яхта, плаваща близо до бреговете на Сардиния, и тази година двете момичета няма да могат да се оплачат от липса на приятен слънчев загар, макар карантинените мерки в САЩ повторно да претърпяват затягане.

Хейли и Бела са приятелки от детинство, като от женската им групичка този път липсваха Кендал Дженър и Джиджи Хадид - Кендал, защото е заета с работа по колаборацията си за Kylie Cosmetics, а по-голямата сестра на Бела се подготвя за следващия етап от майчинството, който я очаква съвсем скоро. Припомняме, че по-голямата Хадид сподели щастливата новина, че очаква първото си дете от изпълнителя Зейн Малик, през април.


Хейли Бийбър и хейтъри "се обиждат" на пластични операции


В намален състав, но все така matchy-matcy, двете момичета положиха крак на италианска територия в сайклинг шорти, удобни кецове и обемни връхни дрехи. И двете, както е по препоръка, носят маски; косите им, по подразбиране, са прибрани в любимата и за двете прическа "разхвърляно" кокче, а цялото е обвито в присъщия небрежняшки стил, в който се носят двете известни мацки.


Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки


Малко след това пред очите ни се разкрива доза поредна от поредицата "Как бих искала да изглежда тялото ми това лято". И Бела, и Хейли не се престарават в плажните си визии - единственото, което забелязваме като акцент, е задължителният SPF, който и двете нанасят и освежават като по часовник.


Слънцезащита е full-time job - трите продукта, които носим дори и вкъщи


"Ахой" на двете красавици, а ние отиваме да правим коремни преси и да се мажем със слънцезащитен крем!

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 3 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...