Следва

Дневен ХОРОСКОП - 25.06.2020

Личният треньор на Ким К. публикува безплатна фитнес програма

All you need is... постелка и удобни маратонки!

All About Life преди 3 години

Мелиса Алкантара - жената, отговорна за най-обсъжданите женски форми в света, тоест, дългогодишната лична треньорка на Ким Кардашян-Уест, дебютира нова програма, която направо трансформира тялото. В рамките на онлайн програмата Fit Gurl: The Total-Body Turnaround, създадена по едноименната книга, се съдържат не само пълния курс упражнения, но и ценни съвети за правилно хранене, както и историята на самата Мелиса, която започва да се занимава със спорт чак след първата си бременност.

За режим като тази на Ким К., оказва се, ни е нужно минимално оборудване: удобни дрехи, маратонки и постелка. Убеждаваме се от първо лице - съвсем безплатно за първите 30 дни, каквато е практиката с повечето дигитални услуги - на онлайн платформата Audible.

ТУК припомняме и разказа на личния треньор на друга звезда, която претърпя чудовищна трансформация.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.