Следва

Agent Provocateur: пет обикновени жени в страстно бельо, кампания Есен/Зима 20/21

Уличният стил на звездите: Дженифър Лопес и много принт

От всичко по много.   

Street Style преди 3 години

Маска, черно опушено око, много пастелен принт, много пластове, много периферия (на шапката) и много висок ток.



Това цялото нещо върху нечие друго "боди", вероятно би ни се сторило way too much, обаче на Царицата на принтовете Дженифър Лопес, нещата изглеждат поносимо, даже ок.

Дивата е заснета в Ню Йорк, някъде наоколо е и годеникът Алекс Родригес. Като знаем какъв фен е Джей Ло на ексцентричните модни марки, с център Versace, не е странно, че в уличния й ансамбъл откриваме това, което откриваме, а именно рокля Versace, много шарена, наметната със сако с досущ същия принт, сламена шапка Zimmerman, мини тюркоазена чанта и сандали на 11 см. 

Лопес е върл фен на италианската Versace и първа дружка на Донатела, съответно изборът на бранд е резонен. Няма как да я забравим на закриването на ревюто на Versace миналата година. Миналата седмица певицата пак бе хваната от папараците, само че изцяло в деним - дънки, топ и яке, плюс деним аксесоари, познайте от кой бранд. 

We love: Джей Ло, Версаче - безконечна любовна афера

Уличният стил на звездите: Джей Ло, перфектна до доказване на противното

При това 51-годишната звезда обожава да облича не само себе си от глава до пети в matching pieces, но и цялото семейство. Ето как изглеждаха семейство Лопес-Родригес на Labor Day тази година.

Иначе, като изключим многото цвят и многото принт, от 90-те насам Джей Ло е жена с много характерен стил, пребогат на цветни визии, които помним дълго. Блестяща по неповторим начин, госпожа Лопес много обича да носи обици-халки, наш фаворитен аксесоар, затова и завършваме с кадър - септемврийско вдъхновение, с който ви казваме: ако още не сте си купили дълга рокля с принт и халки, вземете халките. Без другото ще минете. 

More Street Style