Ринопластиката: Камелия и още 15 звездни примера, за да решим и ние

Ринопластиката: Камелия и още 15 звездни примера, за да решим и ние

Пропорциите на носа са много важни за цялостната естетика на бюти-образа ни, което прекрасно разбираме и ние, и звездите. Но преди да запишем час при специалист, предлагаме да прегледаме експериментите на известните хора, защото сред тях има брилянтни, но има и доста, хмх, неудачни примери.

 

За някои от дамите по-долу, ринопластиката се оказва ключ към успешна кариера и многомилионни хонорари, докато за други ефектът девалвира естествената им красота, световното признание и евентуални нови ангажименти. Най-ярките примери за успешни и неуспешни ринопластики на звездите следват: 


Култ: ринопластика за всички в Ливан


Кортни Лав

На някои снимки на американската рок-певица асиметрията на новия нос е видима и с невъоръжено око, макар че самата Кортни не смята ринопластиката си за неудачна. Напротив, тя е напълно уверена, че именно корекцията на носа й е отворила вратата към нови възможности. Новата форма при певицата действително изглежда миниатюрна, и все пак, надали точно този е резултатът, който бихте искали да видите, ако вие самите легнете под ножа. 


1995 / 2019 

Приянка Чопра

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.