Следва

От този петък влизаме в играта с Райън Рейнолдс и "Свободен играч"

5-те най-добре облечени сериала: Моден разбор на костюмните номинации Emmy

Не завиждаме на журито...

Movies & TV преди 2 години

Отново е отново онова време на годината, времето на наградите Emmy. Номинациите за 73-тото издание на Наградите узнахме преди месец, а сега сумираме модния поглед на критиците, обсъждайки подробно номинациите за най-добри костюми, тоест кои са конкурентите за най-модна продукция. Наа 19 септември 2021 г., ще разберем кой от номинираните - "The Queen's Gambit", "Холстън", "Еуфория", "The Crown" и "Бриджъртън" -  е най-стилното произведение на модерното кино, а сега правим кратък разбор, след който, в анкетата долу - ви молим да влезете в ролята на Emmy жури и да ни кажете кой е, според вас, най-стилният сериал на годината.

"The Queen's Gambit"

"Queen's Gambit" за нас беше основният спасител от COVID-19. Да, замисихме се дали да се научим по-добре да играем шах, но повече се замисляхме дали да носим рокли с яки, черно-бели принтове и по-често Пиер Карден. Откакто го гледахме сме все по влюбени в модата на 50-те и 60-те, което е и целта на дизайнерската перспектива в киното. Гласуваме за Бет Хармън! 


Костюмите в The Queen's Gambit - бледозелено, шахмат, Карден, красота


"Холстън"

Като шоу, проследяващо възхода и падението на модния дизайнер Холстън, наличието на феноменални тоалети е задължение, добре спасено от дизайнерите на продукцията, защото дори се смятам, че популярността на шоуто възроди интереса към марката. Времето са убийствените 70s, десетилетието-мечта на всички любители на модата. Огромни панталони, палта в топли цветове, много велур и шеметни багрилни рокли, "Холстън" прави модно изявление с всеки тоалет.

"Еуфория"

С моментално емблематична си мода, "Еуфория" е шоу, известно с невероятната си естетика. Костюмографът Хайди Бивенс изследва културния дух на настоящето по един от най-стилните начини. Всъщност сериалът, нарочно или не, преосмисля представа за това какво трябва да носят децата в гимназията тези дни - худита, елегантни сетове, прилични на пижами, бралети вместо блузи - гимназията никога не е изглеждала по-готина!

"The Crown"

От началото на "The Crown" шоуто е известно с някои от най-богатите и приказни дрехи по телевизията въобще. Между всички царствени рокли и летни тоалети, някои по-отличителни от други, нямаме любими. Принцеса Даяна е модна икона в продължение на много години и нейният стил в шоуто продължава да влияе на хората през поколенията - видяхме пуловера с овцете, който тя носи преди годежа си с принц Чарлз, много перлени колиета, божествени материи и мотамо аксесоари като на Оригинала. Плюс това емблематичният уличен стил на Ди е пресъздаден перфектно, така че може би най-основателната победа би била на "The Crown".


Ди в пълен блясък: тоалетите на Даяна върху снагата на Ема Корин в The Crown Season 4


"Бриджъртън"

Не само херцогът от "Бриджъртън" ни смая, когато за пръв път си пуснахме сериала, но и костюмите на дамите и господата. От екстравагантните рокли до емблематичните перуки, всички са влюбени в естетиката на сериала и много склонни да се обличат в деликатни корсети cottagecore рокли. Определено признаваме влиянието на "Бриджъртън" и върху себе си! 


Коя е Фийби Дайнвор - пробивната звезда от "Бриджъртън"


 

Анкета

Кой е най-стилният сериал на годината?

More Movies & TV