Следва

Пенелопе Крус, Кристен Стюарт и останалите гости на традиционния обяд на номинираните за Оскар

Грижата на първо място: ESTHEDERM България отбелязва 8 март с подкрепа за жените на Украйна

Филиалът на френската козметична марка ESTHEDERM в България ще дари 10% от оборота си през месец март за жени и деца, пострадали от войната

Health преди 1 година

Тази година международният ден на жената – 8 март, минава под знака на безпрецедентна военна обстановка в Европа. Ето защо, в най-женския месец – март, ESTHEDERM България ще дари 10% от оборота си на инициативата на Български фонд за жените в подкрепа на жени и деца, пострадали от войната в Украйна. Средствата ще бъдат разпределени както към пострадали, намиращи се в Украйна, така и към жените и децата, които пристигат в България.

Мотото на кампанията е #БлагодаримЧеВиИма в знак на признателност към всички жени – майки и дъщери, които героично се справят с предизвикателствата в ежедневието. Специално послание отправи актьорът Юлиан Вергов. Видеото е дело на режисьора Крис Захариев, а автор на текста – поетът и есеист Иван Ланджев.

„На 8 март мъжете обикновено споделят на жените какво мислят за тях, без да чуят женската гледна точка. Аз искам да благодаря на жените, но и да им дам думата, да им дам силата техният глас да се чува. Затова подкрепям кампанията на ESTHEDERM, която отправя точно това послание“, коментира Юлиан Вергов.

ESTHEDERM е част от козметичната компания NAOS, чиято основна мисия е „care first” или  грижата на първо място “. NAOS се ангажира с грижата не само за кожата, но и се ръководи от грижата към човечеството и планетата в създаването на продукти и социално отговорни кампании.


За Български фонд за жените

Български фонд за жените (БФЖ) е единствената българска организация, която подкрепя местни неправителствени организации (НПО), работещи по правата на жените за постигане на реалната им равнопоставеност във всички сфери на обществения живот и за премахване на всяка форма на дискриминация.

More Health

Помощ: постоянно мисля за лоши неща (и как да спра да го правя)

Health преди 3 седмици

Факт е, че няма човешко същество, невръхлитано от време на време от негативни мисли. По-чувствителните натури по-често от останалите мислят за ужасни неща, които евентуално могат да се случат на нас или на близките ни. Да видим в какво се корени същността на проблема.  

8 билки за ПМС, акне, умора и всичко, свързано с женските хормони

Health преди 1 месец

Хормоните са най-важните химически елементи в тялото, особено за жените. Те предават съобщения между клетките и органите, които играят ключов фактор за телесните функции, затова изброяваме как можем да подкрепим хормоналната си система по най-натурален начин - с билки!