Следва

Няма кремове, но има сладолед и Хейли по бански - първата сесия за Rhode

Nail Trend Report: смайлита като от 2010-та, но по-готини

Mood booster for the summer

 

Nails преди 1 година


Маникюр-планер или най-модерните нокти за 2022!


Точка, точка и дъгичка на фон на жълто кръгче е поредното най-модерно лятно нещо, за което да се примолите на маникюриста си... Дори най-големите "консерви", що се отнася до nail style, разчупват през лятото и се отдалечават от червеното поне с няколко крачки - на тях, а и на класическите авантюристи, предлагаме Усмихнатия маникюр. Тази инфантилна тенденция видяхме няколко пъти на модните подиуми този сезон - само смайлита, или смайлита, комбинирани с наивни "детски“ рисунки. Цветя, облаци, звезди. "Усмихнатият" маникюр се превърна в един от най-популярните този сезон.

Изглежда, че няма по-добър начин да си осигурим постоянно добро настроение от това някой да ни нарисува (или ние сами) емотикони върху ноктите си. Не се страхувайте от най-ярките дизайни: на върха на популярността сега е маникюрът, в който всеки нокът има свой собствен уникален дизайн. Разбира се, когато става дума за емоджита, жълтото е най-предпочитаният цвят, но можем да използвате всякакви нюанси, които искаме.

Ако не се чувствате готови за такъв бунт от цветове и шарки, емотиконите могат да бъдат въведени в по-минималистичен маникюр. Те изглеждат страхотно както върху нюд основа, така и като елемент от френския маникюр - класически или цветен (четете още: Nail Trend Report: цвят по върховете, вместо обичаен френски маникюр). Винаги го има вариантът монохром със спокойни тонове и "усмихнатия“ модел. С една дума, има много опции, основното е да не ограничаваме въображението в нищо. Надолу следват предложения:

 

More Nails