Следва

Лятна любов: Джаред Лето с поредно руско гадже

Ден на семейството, любовта и верността - празнуваме с 13-те най-готини звездни двойки

Хубав символен ден, в чест на който взимаме пример от най-готините звездни двойки, запечатали чувствата си със сватбени клетви и останали верни и влюбени в продължение на завиден брой години

 

Celebrities преди 1 година

Празниците, посветени на любовта, са повод да подарите на половинката си скромен, но от все сърце подарък или просто да кажете отново „Обичам те“. View Sofia направи бърза петъчна селекция на любимите ни семейни звездни двойки, с пожелание към всички да ви се получи и на вас! 

Виктория и Дейвид Бекъм, женени от 23 години

Започваме от най-дългогодишната звездна двойка - цели 23 години заедно дотук, четири деца, успешен бизнес. Красиви, хедонисти, които знаят много за бляскавия живот, отлични бизнесмени. И двамата са разглезени от внимание, слава и пари, но успяват да устоят на океана от изкушения и да поддържат брака си стабилен. Не знаем чия заслуга е по-голяма тук - на Виктория или на Дейвид, но се радваме, че има примери като тях. Харесваме стила и настроението на тази двойка и също така ни харесва, че всеки от тях има нещо за правене, което му харесва. Двамата са също прекрасни родители (четете още: Големите любовни истории: Виктория и Дейвид Бекъм, 23 години приказка).

Джъстин и Хейли Бийбър, женени от 4 години

Хейли е отговорна за красотата в тази двойка, Джъстин - за звездния статус, въпреки че по време на не много дългия им брак съпругата на музиканта стана дори по-популярна от самия него. 25-годишната Хейли работи с десетки модни марки, има собствена линия козметика и сме сигурни, че това е само началото. Бракът им не може да се нарече прост - феновете на Селена Гомез все още мразят съпругата на Джъстин, а самият музикант има сериозни здравословни проблеми. Но все пак вярваме, че тези двама красавци са щастливи заедно и въпреки младата си възраст ще успеят да минат с лекота през изпитанията на семейния живот (четете още: Ваканцията на известните: щастлив като хлапе Джъстин Бийбър и чудна Хейли в синьо).

Крис Хемсуърт и Елза Патаки, женени от 12 години

Най-очарователният от всички супергерои, силният мъж Тор обича да се забавлява и да прекарва време със семейството си. Испанската красавица и австралиецът се запознават на парти, организирано от продуцентите им. Романът се развива толкова скоростно, че дори агентите на актьорите са изумени, когато научават, че двойката е сключила брак. Сватбата е супер спонтанна, дотолкова, че семейството дори не помни точната дата. След заветното "да" делата на тогава малко известните в Холивуд актьори тръгват нагоре - филмите им се изстрелват в боксофиса и донасят на Крис и Елза нов статут. Двойката има три деца и един от най-стабилните бракове в Холивуд. Както виждаме, далеч не всичко хубаво в живота следва да бъде планирано... (четете още: Въздишаме по: Секси татенцето Крис)

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, женени от 12 години

Фантастични заедно, дори не можем да си представим, че е имало времена, в който двамата не са били двойка. Всъщност двамата испански актьори се запознават на снимачната площадка на филма на Уди Алън "Вики Кристина, Барселона", макар че историята на тяхното запознанство има и предистория - двамата се срещат много млади на снимките на филма "Шунка, шунка" - Пенелопе е на 18, а Хавиер - на 24. Тогава на екрана Бардем е страстно влюбен в героинята на Крус, но романът не се пренася в живота. Още едно доказателство, че за всичко си има точното време (четете още: Оскари 2022: най-романтичните двойки).

Джордж и Амал Клуни, женени от 8 години

Случаят, в който не тя се оказа късметлията, а той. Умна, красива, прекрасен човек, жена с деликатен вкус - всичко това важи с пълна сила за юриста Амал, която е не само брилянтен адвокат в Международния съд, но и известен борец за правата на бежанците. Не се съмняваме, че всяка майка иска такава съпруга за сина си. Радваме се за Джордж, който толкова дълго ергенстваше, но накрая спечели бинго, и от запален купонджия се преквалифицира в безупречен глава на семейство. Двойката се запозна през 2013 г., сключи брак през 2014 г. и има двойка близнаци. Говори се, че очакват още едни близнаци, но за сме в очакване на потвърждение (четете още: Помощ: възрастова разлика в любовта, кога става проблемно). 

Гуен Стефани и Блейк Шелтън, женени от 1 година

Тази двойка изкара във връзка седем години, преди да се реши на брак. Блейк и Гуен започват да се срещат през 2015 г., след като се засичат във вокалния тв-проект на NBC The Voice, в който и двамата са членове на журито. По това време и двамата са разведени. 52-годишната певица изглежда живее втора младост в този брак, което е прекрасно. Сватбата бе шумна, а щастливата булка - истинско съвършенство. Гуен реши да подкрепи съпруга си и музиката му, като обуе високи бели каубойски ботуши вместо обувки към булчинската си рокля (вижте тук: Кънтри-шик сватбата на Гуен Стефани и Блейк Шелтън).

Тина Кунаки и Венсан Касел, женени от 4 години

Поотделно, тези двамата биха могли да оглавят класацията на най-секси хора в света. И Тина, и Венсан, въпреки значителната разлика във възрастта (тя на 25, той на 55), изглеждат органични и очевидно все още силно влюбени един в друг, както в първия месец от запознанството си. Дори в съвместни интервюта двойката флиртува един с друг. Пожелаваме този тип "химия" на всички семейни двойки (четете още: Венсан Касел и Тина Кунаки: 11 факта за любовта им, по повод ЧРД 55 на Венсан).

Гал Гадот и Ярон Варсано, женени от 14 години

Израелската актриса и модел и агентът по недвижими имоти се запознават през 2006 г. на йога парти в израелската пустиня. Още на втората среща Ярон казва на 21-годишната тогава Гал, че е готов да я чака, но не повече от две години, след което възнамерява да се ожени за нея. Двойката се подкрепя взаимно в кариерата си, което не им пречи да отглеждат три деца, въпреки факта, че Гал е много търсена в Холивуд. И тази двойка не се притеснява да признава любовта си публично и пред всички - последно си честитиха горещо 14 февруари в социалните мрежи (четете още: Гал Гадот чака трето дете).

Бехати Принслу и Адам Лавин, женени от 8 години

Само супермоделът от Намибия, един от "ангелите" на Victoria's Secret Бехати успя да укроти пословичния женкар, вокалистът на групата Maroon 5. Двойката има две сладки деца и великолепен дом (четете още: Адам Лавин декорира къщата си страхотно! Той, Бехати и дома им за Architectural Digest).

Хайди Клум и Том Каулиц, женени от 3 години

49-годишният модел и 32-годишният китарист на немската група Tokio Hotel не са най-стандартната двойка. Но колко добре изглеждат заедно? И на червения килим, и на почивка. След тежък брак с певеца Сийл Хайди изглежда най-после щастлива. И не казвайте, че любовта трае три години, тези двамата са заедно от шест (четете още: Тя е по-възрастната във връзката: 5 страхотни урока за мъжа).

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Макклард, женени от 4 години

Този брак изглежда най-непубличният и едновременно най-щастливият. Мислим си, че за двамата няма нищо по-хубаво от това да си седят вкъщи с едногодишното бебе Силвестър и любимото куче. Двойката е заедно от дълго време, но се ожениха едва преди четири години. И, съдейки по нежните отношения, те преминават успешно теста на нощното хранене (четете още: Емили Ратайковски: много секси млада мама за Inamorata).

Ники Рийд и Иън Сомърхолдър, женени от 7 години

Принципно, дългите и чести раздяли са доста рискови за семейните отношения. Но по всичко личи, че тази двойка не е застрашена от скорошен разпад. Малко хора знаят, но съпругата помага на Иън да се измъкне от дългова спирала. Актрисата и продуцент Ники работи двойно повече, за да помогне на съпруга си да се разплати с кредиторите си. Смятаме, че след такъв тест вероятността за раздяла изглежда по-скоро екзотична (четете още: Обичта на известните: Ники & Иън в Париж). 

Иги Поп и Нина Али, женени от 14 години

Най-рокендрол двойката е още едно доказателство, че всички възрасти са покорни на любовта и определено можете да срещнете своята „сродна душа“ и на една много елегантна зряла възраст. Вярно е, че заради дългокраката стюардеса Нина музикантът се развежда с японската си съпруга, след което в знак на любов подарява на новата си страст имение в Маями за четири милиона долара. Двамата се женят през 2008 г. и са видимо много щастливи. Тази година легендарният Иги отпразнува своя 75-ти рожден ден.

More Celebrities