Лайфстайл режимът на Дженифър Лопес, 53, Vol 1. СПОРТЪТ

Лайфстайл режимът на Дженифър Лопес, 53, Vol 1. СПОРТЪТ

Бенджамин Бътън, ако беше жена, 53-годишна, с много латино вайб и животински тренировъчен режим, който изглежда ето така >>>  

Тя е една от малкото известни, които откровено казват: "Сега ми е много по-добре, отколкото на 20, 25, 30..."  От толкова горе-долу Джен тренира като звяр, всеки ден без почти никакви изключения, съвпадащо със статута й на superwoman - кариерен, стилов, всякакъв... Няколко думи я описват идеално - амбициозна, постоянна, натурална, огнена. 

Освен интензивните тренировки, самочувствието и красотата са the key да се чувства велико в собствената си кожа (също безпогрешна, между другото). "Жените стават по-уверени, когато остареят“, казва тя пред списание W. "Мъжете на 20 години са много уверени и самонадеяни, а жените са супер несигурни в себе си. Всичко това се обръща: мъжете стават неуверени и смачкани с годините, а жените се чувстват комфортно в собствената си кожа по начин, който ги прави по-красиви." Противопоставящото се на възрастта тяло на Лопес винаги е на върха на пресата и особено в момента, след като се омъжи за Бен Афлек и прекара един страхотен, много фит меден месец по бански и без фотошоп. Е, как го прави?

Следва част 1 от всичко, което знаем за здравословното хранене, упражненията и съня на Джен Лопес-Афлек през компилация от интервюта на певицата през годините, съветите на личния й треньор и събитията, които споделя в социалките си (спойлер: нищо от това не включва чаша кафе сутрин, Мерло вечер, cheat days - с една дума - компромиси) >>>

8-10 часа сън ВСЯКА нощ

Без пълноценен нощен сън, започва да полудява, става свръхемоционална и уморена през цялото време, съответно непълноценна и неработоспособна. "Съвет номер едно, когато ме питат за красота, е винаги да спите достатъчно“, казва Лопес пред InStyle US. "Не мога да подчертая това достатъчно. В идеалния случай бих искала да спя девет или десет часа, но така или иначе винаги се уверявам, че имам поне осем.“ Нейният бивш годеник (от времето на съответното интервю), бившият американски бейзболист Алекс Родригес подвърждава: "Дженифър наистина се придържа към стабилния сън. Спи осем до десет часа, не пие и не пуши. Тя живее много чист живот".

Тренировките са 5 пъти седмично

Лопес описва тригодишното си пребиваване във Вегас (призоваващо я да тренира сутрин и след това да се вихри на сцената през нощта) като периода, в който започва да вижда как тялото й наистина се променя и мускулите стават по-дефинирани. Днес силата и мускулната маса на певицата са от най-привлекателните части на тялото й. Не можем, obviously, да прекарваме няколко часа всяка вечер танцувайки и тичайки на сцена, но за да постигнем поне нещо подобно, задължително първо си намираме идеален личен треньор; Дженифър Лопес има няколко, в различни градове, според това къде живее в различни моменти: Трейси Андерсън е в Лос Анджелис, а Дейвид Кирш - в Ню Йорк. 

Тя признава, че невинаги е лесно да станеш и да отидеш да тренираш. "Много рядко пропускам тренировка“, казва пред US Weekly. "Понякога работя до твърде късно предната вечер и си казвам "Уф, не мога сега да спортувам“, но веднага контрирам тази мисъл: "Просто го направи. Това е само един час - и не си позволявам мързел." Хак, който знаем от Джей, е да тренираме възможно най-рано в рамките на деня: "Колкото по-късно стане, колкото повече неща съм направила през деня, толкова е по-трудно да отида в залата, изморявам се и мотивацията спада - затова тренирам предимно сутрин".


Чисто гола на 53, Дженифър Лопес рекламира козметика


Ето как изглеждат някои от любимите й тренировки (бел.ред. изписваме упражненията на английски, за да намерите по-лесно идеални примери в интернет)

Тренировка за корем (без почивки между сетовете)

Сет 1:

50 hanging ab raises
50 rope crunches
50 incline sit ups с тежести 

Сет 2:

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.