Следва

WIN IT: Драконът, който надмогна себе си

Есента пием само Pumpkin Spice Лате и Pumpkin Cold Brew!

Starbucks® официално откри сезона на Pumpkin Spice Latte - тази година с ново тиквено изкушение в студен вариант - Pumpkin Cream Cold Brew 

Food преди 1 година

Новият сезон не може да започне официално за клиентите на Starbucks®, докато в кафенетата не се появи легендарното Pumpkin Spice Лате! Любимата на много почитатели на Starbucks® напитка се завръща и тази година с ново попълнение - студеното Pumpkin Cold Brew със сметана.

Pumpkin Cold Brew е иновативно студено кафе и се прави на малки партиди, комбинирайки хладка вода със смляно кафе, което се накисва в продължение на 20 часа, за да се създаде меко кафе с богат вкус. Cold Brew се допълва с нотка ванилия и се покрива с пяна от тиквен крем. Към тези вкусни съставки се добавя уникален сироп от подправки, а за финал се поръсва с микс от канела, индийско орехче и карамфил за красив и ароматен завършек.

Този сезон Pumpkin Spice Лате предлага много опции за персонализиране! В Starbucks® кафенетата може да го поръчате с алтернатива на млечни продукти по избор (на соева, кокосова, бадемова, овесена основа), както и в студен вариант. Последните проучвания на компанията показват пик на интереса към студените кафета, което наложи предлагането на Студено Pumpkin Spice Лате в менютата.

„Всяка година нашите клиенти с нетърпение очакват завръщането на PSL, знаейки, че от този ден нататък сезонът официално е започнал. Вече постигнахме голям напредък в иновациите в студеното кафе и с нарастващия брой наши клиенти, които пият кафето си ледено целогодишно, тази година имаме удоволствието да представим нова студена напитка с тиквен аромат. Съчетавайки два от любимите вкуса на нашите клиенти - емблематичният микс от подправки и освежаващото Cold Brew, всяка глътка Pumpkin Cold Brew със сметана ще достави позната, но все пак изненадваща комбинация.“, сподели Мария Феер - маркетинг мениджър Starbucks® за България и Румъния.

Лимитираната есенна мърч серия на Starbucks® ще очарова всички ценители и колекционери. Този сезон колекцията на марката изобилства от тематични цветове и шарки, които със сигурност ще направят разходките с кафе в ръка приятни. Изборът от оригинални керамични чаши и тъмблъри ще изкуши всеки за стилна придобивка! Освен това, всеки донесъл собствена чаша в кафенетата на Starbucks®, ще получи отстъпка от цената на всяка напитка и ще помогне за опазването на околната среда.

Оригиналният PSL и новото есенно меню са достъпни във всички заведения на Starbucks® в България. Намерете най-близкото до вас на сайта на Starbucks®: www.starbucks.bg
Тази есен изненадите за всички Starbucks® любители не се изчерпват само с изкушаващите есенни предложения. Скоро ще бъдат открити две нови локации - в София на площад Славейков и във Варна в Гранд Мол Варна.

More from View Sofia

Грандиозният преход на Плутон във Водолей и какво ни чака, общо и знак по знак

Astro преди 1 година

Астрологични събития от типа на ретрограден Меркурий, лунации и смяна на зодиакалните знаци обикновено се случват често. Но Плутон, този бавен,  тромав и променящ всичко драстично дребосък е толкова далеч от слънцето, че му трябва много повече време, за да премине от знак в знак и да сложи нов ред в нещата 

More Food