Следва

Джеръми Скот се разделя с Moschino след 10 години начело

Достъпна и секси: "Роклята на отмъщението“ от Mango е новата TikTok мания

Всъщност може би вече имате нещо подобно 

Shopping преди 1 година

Въпреки че поддържането на тенденциите в TikTok е работа на пълен работен ден, има някои по-очевидни вирусни видеоклипове, които е трудно да се пропуснат – например, че халапеньото лекува ечемик или че остаряването всъщност е секси. Но секцията „За вас“ – въпреки че често е пълна именно с модни находки – понякога вади на много преден план конкретен артикул, който всеки носи в момента. Този път черната рокля на Манго е ТикТок - чудото, защото бе нарочена единодушно за новата сезонна „рокля на отмъщението“ (вижте още: Роклята на отмъщението: първата поява на Меган в Америка се оказа проблем, не само заради деколтето).

И така, какво му е страхотното на поредния тренд? Сатенената макси рокля с готин корсет, съблазнителна цепка и дантелени детайли на бедрото е безспорно красива. Избор от новата примиум колекция на испанския бранд Mango, именувана с директното SELECTION, тази дреха е нещо, което спокойно отнасяме в графата "модно съкровище". 

@kl.tips Try on posted ✨ #newinmango #revengedress #blackdress New in mango #mangocollection #mangodress #datenightoutfit #dateoutfit #outfitideas #pourtoii #fypシ #fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce - AMARNI

А защо е спрягана за "рокля на отмъщениет"? Припомняме, че това е термин, свързан с принцеса Даяна, която облича прилепнала черна рокля с дължина доста над коляното - проблем с кралския протокол - проектирана от Кристина Стамболян, за да присъства на партито на Vanity Fair през 1994 г. Моментът съвпада с вечерта, в която нейният тогавашен съпруг, по онова време принц, а днес крал Чарлз признава за изневярата си по националната телевизия (вижте още: Онзи път, когато лейди Даяна предизвика кралицата, слагайки огърлица на челото си).

И така, какви са характеристиките на една сполучлива рокля на отмъщението? Тя обезателно е черна (като ода за стила на Даяна) и е призвана да ви накара да се почувствате (и да изглеждате) невероятно, уверено и мощно, когато я носите. По принцип това не е чак толкова невероятна като кройка или новаторски подход в изпълнението дреха, а тоалет, в който се усещате толкова добре, че просто излъчвате необходимото отмъщение за всички бивши хора, ситуации или епизоди от миналото ви. Така че никак не е изненадващо, че десетки фенове бяха забелязани да демонстрират версията на Mango в TikTok, която, освен всичко друго, има и великолепното предимство да е невероятно достъпна. 

Естествено, този конкретен модел на цена от 269.99 лева, който намираме за отличен и за предстоящите абитуриентски балове, се разпродава бързо онлайн, но все още има налични  размери ТУК.

More Shopping