Следва

Озарена кожа с Rhode Glazing Milk на Хейли Бийбър

Trend Report: окото ми, лилавото

Небрежният грим с лилавеещ акцент върху очите ще бъде предпочитаната тенденция за летни приключения, 2023 edition   

Face преди 10 месеца

Летният сезон носи със себе си всеобщо желание за по-малко работа, повече забавления и едва забележим грим. Привлекателността на тази промяна се дължи на опростяването, което ни позволява да се насладим на дългоочакваните ваканции и топлата атмосфера на лятото. И все пак, с покачването на температурите не е нужно да се избягва всякакъв грим.

Предпочитаният неутрален цвят тази година е нежен пурпурен нюанс - най-добрият начин за въплъщаване на сладкото и кокетно настроение през горещите месеци. Неочакваният избор е в унисон със силното въздействие на естетиката на Y2K. Лилавото е красиво и закачливо, едновременно изтънчено и предизвикателно - особено когато е нанесено правилно.

Гримьорката на звездите Емили Ченг споделя, че в случая с този цвят сенки по-малкото е повече. Лек полупрозрачен намек е достатъчен, за да оживи всяка визия.

За да се уверим, че сенките ни ще останат на мястото си, дори и в характерната за сезона жега, Ченг препоръчва да отделим внимание на предварителната подготовка и използването на праймер. "Най-добрият съвет, който мога да дам, е да нанесете основа за очи, коректор и пудра, за да удължите издръжливостта на цветовете", казва тя.

Най-хубавата част от тренда е, че в него няма място за притеснение - дори сенките да не са перфектни или част от тях да се размаже - това няма да съсипе визията ни. Естественият, небрежен вид придава на лицето лекота и безгрижност без усилие. Просто префектното лятно подсещане за красив виолетов поглед.  

More Face