Следва

Welcome to the Armani Beauty world - гримира ни прекрасната Марияна Глуич

Мляко с боровинки: вкусен тренд в маникюра

Бързаме към салона, за да си направим нокти като на София Ричи 

Nails преди 9 месеца

Часът за нов маникюр наближава, а имате липса на вдъхновение? В такъв случай е време да опитате новото “УАУ” в света на ноктите - "боровинково мляко". Този кремообразен син нюанс - често нанасян върху бежова, перлена или бяла основа - отива на всеки тон на кожата. И освен много стилен, е и перфектен избор за почивка край някой лазурен бряг.

С нежно синьото на ноктите вече се похвалиха София Ричи и Дуа Липа. А популярността на цвета нараства с всяка изминала секунда, защото боровинковото мляко се откроява, но все пак изглежда супер шик.

Не сте сигурни кой нюанс е най-подходящ за вашия цвят на кожата? Опитайте Chanel Le Vernis в цвят Muse за блед тен, заради по-студените му тонове, Aqua Clouds на Bio Sculpture е идеален за дамите с маслинов цвят на кожата, тъй като е меко, пудрено синьо, а за тези, които вече са хванали перфектния златист загар, решението е "Eloise" на Bio Sculpture, предлагащ по-наситени и ярки цветове.

Ако пък не сте фенове на ходенето на маникюр, можете да създадете перфектните нокти в синкав оттенък у дома с помощта на един простичък трик - лакирайте с три движения - едно надолу, едно наляво и едно надясно. И ако по случайност излезете извън очертанията на нокътя, просто потопете тънка четка в малко ацетон, за да влезете в малките зони и да изчистите грешките.

Завършете с любимото масло за кожички или хидратиращ крем. Перфектният маникюр с лек боровинков нюанс е готов за разходки край морето. Сигурни сме, че ще бъде оценен.

More Nails