Следва

Джеръми Алън Уайт спечели Златен глобус, което бледнее пред участието му в рекламата за бельо на Calvin Klein

Годишен ХОРОСКОП 2024: ЛЪВ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... ЛЪВ, веднага след ОВЕН, ТЕЛЕЦ, БЛИЗНАЦИ и РАК

Astro преди 3 месеца

2024 вижда големи промени в социалните ви кръгове и използването на вашата склонност към драма за добро, а не за зло.

Добре дошли във вашия хороскоп за 2024 г., Лъвове. Годината започва с ретрограден Уран в Телец, засягащ вашия 10-ти дом, дома на социалния статус, до четвъртък, 27 януари. Този период сигнализира за време на трансформации в това как светът ви възприема професионално. Движенията на Плутон играят ключова роля тази година. Започвайки от събота, 20 януари, той преминава във Водолей и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, след това се премества в Козирог и във вашия 6-ти дом, дома на здравето, в неделя, 1 септември, преди да се върне във Водолей във вторник, 19 ноември. Тези преходи подчертават значителни развития в вашите взаимоотношения и лично здраве.

Цялата година набляга на грижата за себе си, и то особено около Слънчевите затъмнения в понеделник, 8 април, и сряда, 2 октомври. Но докато затъмненията са известни с разтърсвания, 2024 г. вижда значителни промени в социалните ви кръгове, застъпвайки се за баланс между работа и личен живот и цялостно преобразяване преди края на годината.

Важни астрологични събития за 2024 г. за Лъв

Четвъртък, 25 януари: Пълнолуние в Лъв
Понеделник, 8 април: Слънчево затъмнение в Овен
Вторник, 2 юли: Меркурий влиза в Лъв
Четвъртък, 11 юли: Венера влиза в Лъв
Понеделник, 22 юли: Слънцето влиза в Лъв
Неделя, 4 август: Новолуние в Лъв
Сряда, 14 август: Меркурий влиза в Лъв
Сряда, 2 октомври: Слънчево затъмнение във Везни
Неделя, 3 ноември: Марс влиза в Лъв

Любов и връзки

Плутон, известен като планетата на промяната, се премества във Водолей и във вашия 7-ми дом в събота, 20 януари. Този транзит бележи значителна трансформация в най-важните ви взаимоотношения, независимо дали с най-добър приятел или любовник. Въпреки това, когато Плутон навлезе в Козирог и във вашия 6-ти дом в неделя, 1 септември, фокусът ще се измести към личното здраве и грижата за себе си. Това е време за интроспекция и грижа за вашето благополучие. След това Плутон се завръща във Водолей във вторник, 19 ноември, възобновявайки работата си за подобряване на вашите партньорства.

2024 г. започва с промяна в начина, по който общувате във вашите взаимоотношения, Лъвове, благодарение на Венера, която навлиза също в Водолей и във вашия 7-ми дом, в петък, 16 февруари. Това е идеалното време за необвързаните Лъвове да се потопят отново в приложенията за запознанства, заради управлението на Водолея над технологиите. Други ще предпочетат да се придържат към технологията на секс играчките.

Четвъртък, 23 май, носи Пълнолуние в Стрелец и във вашия личен 5-ти дом, дома на удоволствият, което може да бъде най-сексуално натоварената нощ за вас в годината. Докато това Лунно събитие обещава интензивна страст и оргазми, то носи и потенциал за конфликти. Така че, просто подхождайте внимателно към тази енергия и избягвайте прекомерното угаждане на пороците.

След това, в четвъртък, 11 юли, Венера влиза във вашия знак, Лъв, предвещавайки период на спокойна и щастлива любов. Независимо от статуса на връзката ви, животът няма да е драматичен. Наслаждавайте му се и се учете от него. Това време на годината е отлична възможност да поемете и практикувате спокойствие, така че да поддържате нивата на стрес по-ниски през цялата година. Имате склонност към драма, но я използвайте за разказване на истории на партита, а не за караници с близките.

Тъй като Марс влиза в Лъв в неделя, 3 ноември, ще откриете, че вашата увереност в изразяването на желания и изследването на превратностите и фантазиите се засилва. Това е време да изразите с увереност най-съкровените си желания. И накрая, годината завършва с повторно влизане на Венера във Водолей в събота, 7 декември, осигурявайки секси и сладък празничен сезон. Няма да се чувствате сами.

Приятелства

Ще сте най-натоварени през 2024 г., когато вашето управляващо планетарно тяло, Слънцето, е в Близнаци. С началото на сезона на Близнаците, който започва понеделник, 20 май, Слънцето огрява вашия 11-ти дом, дома на приятелствата. Ще се озовете в пълен режим социална пеперудка, нетърпеливи да попиете компанията на любимите си хора. Разбира се, това важи и за вашия собствен сезон, който започва в понеделник, 22 юли.

Социалните вибрации ще се засилват, тъй като Юпитер, планетата, известна с експанзията на всичко, до което се докосне, също навлиза в Близнаци в събота, 25 май. Тези приятелства може дори да се вплетат в други области от живота ви. Не се изненадвайте, ако едно ново запознанство се превърне в романтична искра или ценен професионален съюзник.

В неделя, 22 септември, Венера, планетата на всички форми на любов, преминава в Скорпион и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището. По това време може да се почувствате малко оттеглени, което е малко странно за вашето обичайно Аз. Не забравяйте, че е добре да правите крачка назад от време на време, но като Лъв, управляван от Слънцето, вие процъфтявате през внимание и връзки. Така че, ако почувствате желание да се изолирате твърде много, внимателно откажете тази мисъл и протегнете ръка към приятелите си.

Има и Новолуние в Скорпион в петък, 1 ноември. Новолунието е свързано с началото и това може да ви изненада, като доведе някой неочакван във вашия приятелски кръг, например бившия партньор на партньор или някой, когото смятате за професионалист. Прегърнете тези необичайни връзки, тъй като винаги е добре да правите нови приятелства.

Кариера

Първо, отбележете вторник, 7 май, в календара си. Новолунието в Телец озарява вашия 10-ти дом, дома на кариерата. Новолунието символизира ново начало и това предполага признания в работата, растеж във вашите странични проекти или пробиви в творчески начинания. Това е ден, в който да гледате как мечтите ви се сбъдват.

Тъй като Венера, планетата на любовта и парите, навлиза във вашия знак, Лъв, в четвъртък, 11 юли, вашите финансови перспективи изглеждат обещаващи. Този период е идеален за финансови преговори, независимо дали това е увеличаване на ставките ви или достигане до по-широка клиентела. Живеем в свят на икономически реалности, на които, за съжаление, хороскопите са подчинени. Но някои дни просто са по-изобилни от други и това е един от тях. Фокусът върху вашите финанси се засилва малко след четвъртък, 25 юли, когато комуникационната планета Меркурий навлезе в аналитична Дева и във вашия 2-ри дом, дома на притежанията. Този транзит подтиква да се потопите дълбоко във финансово планиране чрез консултация с финансов съветник, съставяне на бюджет или търсене на по-добър баланс между работата и личния живот.

Когато напористият Марс навлезе във вашия знак в неделя, 3 ноември, ще сте готови със солиден план и ясни цели за вашите кариера и финансово бъдеще. Дръжте се в петък, 15 ноември, който носи Пълнолуние в Телец, знак, свързан с богатството. Тъй като Пълнолунията са време на проявление, трябва да сте нащрек за добре дошли новини, резултат от години работа, на или около тази дата.

Здраве и уелнес

Започвайки от неделя, 1 септември, Плутон навлиза в Козирог и във вашия 6-ти дом, дома на здравето, преди да се премести обратно във Водолей във вторник, 19 ноември. По време на престоя му в Козирог ще се окажете дълбоко погълнати от нови ритуали за грижа за кожата. В края на краищата, в хороскопите 6-ти дом е за здраве, а не за болести, така че четенето за това никога не е причина за безпокойство. Прегърнете радостта от експериментирането с маски за лице, смела очна линия или каквото ви харесва. Време е да се отдадете на самовъзхищение и суета.

Затъмненията може да ви напомнят за вълнуващи часове по наука от вашата младост, но те също могат да бъдат интензивни моменти, изискващи допълнителна грижа за себе си. Отбележете в календара си Слънчевите затъмнения в понеделник, 8 април, и сряда, 2 октомври. Тъй като се управляват от Слънцето, тези затъмнения ви влияят по-интензивно отколкото на другите знаци. Напълно окей е да откажете социалните покани и да дадете приоритет на грижата за себе си около тези дати. Можете да обвините своя астролог, ако искате да пропуснете парти.

В четвъртък, 11 юли, когато Венера влезе в Лъв, ще се почувствате особено красиви. Този период е знак не само да се насладите на рутинните си процедури за красота, но и да се отървете от всякаква вина за това. Пълнолунието в Козирог в неделя, 21 юли, се пада във вашия 6-ти дом и може да не е толкова интензивно като затъмненията, но все пак е време да се включите в техники за релаксация. Помислете за масажи или дълги бани.

Новолунието в Козирог в събота, 30 декември, ще предизвикаа желание за промяна на външния вид. Новолунията символизират началото и това може да ви вдъхнови да разгледате сладък пиърсинг, готическа татуировка или дори да помислите за консултация с пластичен хирург. 2024 е годината, в която да прегърнете и експериментирате с красотата и здравето си, като правите смели избори, докато вървите уверено към 2025 г. 

More Astro