Следва

Trend Report: големи бели панталони

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки. 

All fashion преди 4 седмици

И наистина, изминалият сезон се оказа вълнуващ сам по себе си, с десетки популярни имена в индустрията, представили безбройни творчески импровизации за есента. Миуча Прада и Раф Симънс се промъкнаха през миналото, за да резюмират бъдещето при Prada; Даниел Лий от Burberry се позова на целия разнообразен каталог от звезди, с които британската къща се идентифицира - от полирания, минималистичен външен вид до далеч по-ефектните и специални алтернативи, когато посещаваме лондонските клубове след полунощ. Междувременно Джонатан Андерсън продължава да ни очарова в Loewe с авангардния подход към красиво изработените дрехи.


Saint Laurent


Най-модерните чанти от Седмицата на модата в Париж


Видяхме убийствани попадения и на фронта на аксесоарите. Някои от най-разкошните опции за обувки бяха изведени на подиумите последователно, буквално надскачайки се с радостното си настроение. Предпочитанията за високи до бедрата ботуши - с гладки подметки или носени върху чорапи - се оказаха константа. Докато Chloé избра "износен" вариант, trompe l’oeil на Fendi имитира визията на панталон върху подметката. За други предпочитанието към конкретен ален оттенък се оказа водещо, в размита итерация на токчето при MM6 Maison Margiela и при шахматните балеринки на Versace.

В редицата интригуващи сътрудничества, Simone Rocha продължава своята връзка с Crocs – този път с оживените силуети на сабо и ботуши, обсипани с перли и бижута. Cecilie Bahnsen актуализира причудливите си хрумвания за ASICS. За доза ирония, Джони Йохансон донесе усещане за отвъдното с усуканата обувка с цип за своята Acne Studios. Остава само темата за чифт красиви токчета? Вперваме очи в показаното от класиците от Saint Laurent, защото техните обувки са неоценим принос към чувствеността на дрехите. 

С изисканата гама от предложения за обувки, които видяхме през последния месец, можем само да очакваме деня, в който ще пристигнат в магазините по-късно тази година. Междувременно ви каним да разгледате нашата колекция от най-добрите обувки, които очакваме да премерим скоро, всички от ревютата Есен/Зима 2024.

Louis Vuitton


Versace


Loewe


Valentino


Simone Rocha


Rick Owens


Prada


Miu Miu


Fendi


Thom Browne


MM6


Hèrmes


Erdem


Christian Dior


Chloè


Chanel


Acne Studios


Cecile Bahnsen


Burberry


Bottega Veneta


Gucci

More All fashion