Следва

Всички носят: Combat boots

2017-та в цифри: 50 незабравими модни момента

Изпращаме 2017-та...

All fashion преди 6 години

С известна доза облекчение, защото макар и да ни поднесе купища моменти, за които дълго време да си спомняме с усмивка, годината също така ни разтърси с неочаквани обрати.

Тези събития - част положителни, част по-скоро тъжни, както във всеки един аспект от заобикалящия ни свят, така и в модния, диктуват до голяма степен случващото се в момента.

И през 2017-та загубихме икони на индустрията за последните десетилетия - Пиер Берже и Азедин Алая, а част от водещите креативни сили отново смениха своите позиции, оставяйки димната завеса на мистерията след себе си. Светила както в сферата на дизайна, така и в медиите. Традиционно, проследихме отблизо случилите се колаборации. Едни, порадвали се на завиден успех и подкрепени от чудесна кауза, а други някак кичозни и несъвсем добре позиционирани.

Що се отнася до случващото се на котешката пътечка - ако преди две години сестринските връзки диктуваха не само дефилетата, но и рекламните кампании, то изминалата година се завъртя около новите лица. Непознати и свежи, в това число попада и наследничката на Синди Кроуфорд, добре дошла, Кая Гербер!

Тържествен трибют за една легенда, сватби и годежи, събуждане на нови модни икони, както и всичко останало значимо или чисто и просто любопитно, в галерията горе>>>

More All fashion