Следва

Пет ползи от акупунктурата и защо си заслужава да започнем ВЕДНАГА

Да си купим ли новия апарат за неоперативна блефаропластика, или да не си го купим?

a problem occurs...

Face преди 4 години

Корейците продължават да бълват полезни неща на пазара. Поредното ноу-хау, след К-Beauty, е едно скромно на вид апаратче, което обаче обещава звезди в очите и страст в погледа, защото идеята и способностите му са свързани с борбата против възрастовите проблеми около очите. Снимките на джаджата ни я показват така.


K-beauty - историята на корейското чудо и какво да си набавим за личния будоар


Иначе, блефаропластиката е операция, която позволява обиране на увисналата кожа над клепача и тази, разтегната следствие на неприятните торбички под очите, от които изменения не е застрахован никой, като често страдат и доста млади физически хора, както обикновени, така и прочути.


Сара Джесика Паркър: Какво се случва с това момиче?


Пластиката се счита за една от бързите /като срок за възстановяване/ и безболезнени /най-често се прави с местна упойка, при това в минимални количества/ оперативни намеси, но си е операция. Тъй че азиатците, твърдо на страната на жените, които се боят или по-скоро отлагат посещението при хирурга и неговия нож, са измислили уред, наречен аналог на неоперативна блефаропластика. Умно!

Приборът Plasma Pen се хваща удобно в една ръка, като на външен вид напомня на писалка с игличка накрая. Според производителя, този "уред за писма" прибира излишната кожа, премахва бръчките, както около устата, така и около очите, повдига веждите, както и овала на лицето, предотвратява разтягането и белезите по кожата. Рекламата, така звучаща, обещава ликвидиране на всички възможни проблеми, които се появяват върху лицата ни около и след 40.


4 метода за неоперативна ринопластика и какво знаем за тях


Принципът на работа - между кожата и иглата се създава електрически заряд. При това иглата не прониква в кожата, между двете се запазва разстояние от около 1-5 мм. След процедурата върху лицето се образуват корички във вид на точици, като след опарване. Препоръчва се да не се пипат и отстраняват, а да бъдат оставени да паднат сами. Под тях именно е скрита "младата" ни кожа.

Уредът има привлекателна цена /около 30 лева/ и привлекателен пакет обещания и все пак дерматолози и козметици не препоръчват новата процедура, припомняйки, че след подобно третиране е крайно нежелателно да се излагаме на слънце и трябва да използваме максимална защита, иначе няма начин да се избегне пигментацията.

More Face