8-те бюти ритуала на принцеса Даяна, слабо известни досега

8-те бюти ритуала на принцеса Даяна, слабо известни досега

Лейди Ди не е подценявала ефекта на първото впечатление.

"Принцеса Даяна осъзнаваше, че хубавата прическа и грим са изключително важни и не бива да се подценяват от никого", казва гримьорката й Мери Грийнуел.


Принцесата на народа, факт, беше красива. Всичко, което я отличаваше, от подстригването на тъмнорусата й коса до синята очна линия, привличаше вниманието на целия свят. Само в сватбения ѝ ден - 29-ти юли 1981-ва, 17 милиона зрители наблюдаваха церемонията.


Несъвършената принцеса: Комплексите на Даяна не успяха да разрушат ореола й


Естествената ѝ красота не може да бъде поставена под съмнение, но заедно с това, тя е имала в ръкава си няколко скрити бюти коза. Вижте кои са те:

1. Следвала е супер строга рутина в грижата за кожата. 

"Имаше невероятна кожа, но от време на време изглеждаше изморена заради семейните гени", казва Грийнуел в интервю за Стайлист. Заради това Кралицата на сърцата никога не пренебрегваше почистването, тонизирането, хидратиранетои нанасянето на серум/SPF фактор.

2. Винаги се е наспивала. Качественият сън е бил задължителна част от рутината на принцеса Даяна. Ето защо:

"Недостатъчният сън е причина за по-бледа кожа и изморен вид", казва експертът по естетика Рене Руло. Задължително е да се наспите добре вечер, защото липсата на сън причинява стрес и всякакви проблеми с кожата. Накратко: Ако сте изморени, това ще се вижда.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.