Beauty Starter: Виктория Д. likes it glowing!

Beauty Starter: Виктория Д. likes it glowing!

IMMA MODEL
Лицето на Вики срещаме в каталози, модни и бюти едиториали (включително сесия на бански костюми, отразена в британския Vogue!), по подиуми на тепърва изгряващи и вече утвърдени дизайнери, разбира се - в View Sofia, и в Инстаграм, където се подвизава като KIWI.

Модел е на Ivet Fashion MA и то от най-готините; има характерна физиономия, което я прави желан модел във всички краища на света. 22-годишната Виктория Димитрова е морско дете и досущ като морето, никога не се спира - Тайланд, Барселона, а за най-прясното си пътешествие, в Милано, е обещала да ни разкаже подробно.

Как се поддържа такава фигура, как кожата й е винаги безупречна и как, въпреки цялото третиране, косата й е все така здрава, ни разказва в порция от редовния ни Beauty Starter:

View Sofia: A model's gotta do, what a model's gotta do - има ли нещо, от което се лишаваш, Вики? Или нещо, което не можем и да предположим, че си "причиняваш"? Кендал Дженър, например, закусва и се гримира едновременно, съответно голяма част от нещата, които яде с ръце, остават по лицето й - но тя твърди, че от това кожата й блести.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.