Следва

#TheLatest: новата/стара боулинг чанта на Prada

Кой как избра да се рекламира: Карла Бруни в коледната кампания на Burberry

Първа коледна кампания на Рикардо Тиши за Burberry

All fashion преди 4 години

Рикардо Тиши е начело на Burberry вече два сезона. Бавно, но славно италианецът съумява да прелее сенсуалната си визия (която помним от историята му в Givenchy) с традициите и наследството на британската Модна къща, създавайки разнообразен гардероб за модерния лондончанин. Белезите за това са много ясно откроени в последната му колекция за Пролетта и Лятото на 2020-та, включваща прогресивен lineup от 100 визии. В допълнение, Тиши използва супермоделите Джиджи Хадид и Ирина Шейк за последната си рекламна кампания, както и за лица на "живия маркетинг" на компанията, лансирайки най-новите си модели чрез гардероба им.

Желанието на Рикардо е добре откроено от самото му начало в компанията - да демонстрира как Burberry може да се внедри в различни лайфстайл ситуации и естетики. Въпреки че визията му е кристално ясна, италианският дизайнер за първи път се изправя пред огромно предизвикателство с много, мноого история зад гърба си - Коледната кампания.

Вчера брандът навлезе в празничния сезон, лансирайки първата си коледна кампания под негово ръководство. Мерт и Маркъс са зад обектива, заснел многообразен каст от Burberry-фаворити сред моделите и известните личности. Сред най-впечатляващите имена са тези на Карла Бруни (защото коя модна кампания може да мине без 90-тарски супермодел?!), Фран Съмърс (моделката, която затвори последното ревю на Burberry) и цяла група креативни личности, включително Mahmood (италианският представител на Eurovison 2019), Икрам Абди Омар и Boychild.


Фран Съмърс, Burberry Пролет/Лято 2020

Кампанията е празник на обединението, надеждата и любовта - съвсем в духа на коледните празници. И при Burberry, като в празничната рекламна кампания на Gucci (разгледана ТУК), Дядо Коледа присъства като реална фигура. Прегръща Карла Бруни, смее се, танцува.

"Свързан съм с тази идея за обединеност, сдруженост", разказва за работата си дизайнерът. "Това е същината на сезона. Любимото ми време в годината - когато мога да спра, да разсъдя и да прекарам време с хората, които ме правят щастлив, независимо в коя част на света се намирам."

More All fashion