И Селена Гомес с линия козметика  - 5 неща, които знаем дотук

И Селена Гомес с линия козметика - 5 неща, които знаем дотук

През август миналата година стана ясно, че Селена Гомес планира регистрацията на собствен бюти бранд

В онзи момент все още не беше известно какви точно са конкретните планове в този търговски аспект на певицата, но днес Селена анонсира пускането на собствена линия козметика, която светът ще консумира под името Rare Beauty. Нямаме никакви проблеми или неясноти с избрания от Селена пазарен път, просто не се сещаме вече за някой, който да НЕ пусна бюти - продукти на пазара, като определено най-наситено е на американския такъв. Припомняме: Лейди Гага, Виктория Бекъм, внучката на Ести Лаудер & още.

Селена е поредната млада звезда, която, на вълната на неистовата си популярност, с прибавка личния интерес към експерименти с грима, полага основите на амбицията си да прави пари от гореспоменатата комбинация. В което няма нищо лошо, а ние от View Sofia опитваме да систематизираме петте най-важни факта за новото бизнес начинание на госпожица Гомес.


Щрак, fashion, на портрет: Селена Гомес


Кога се разбра, че Селена ще има лична бюти линия?
Селена Гомес направи заявка за собствена търговска линия козметична марка още през лятото на 2019-та, но обяви официално дебюта си днес на страницата си в Instagram.

Мисията на бранда
"Няма да приличаме на останалите. Целта ни е да се чувстваме добре такива, каквито сме в най-естествения си вид", – поясни Селена Гомес мисията на бранда си. "Престанах да се опитвам да съм идеална. Искам просто да бъда себе си."

Каква е историята зад името на марката?
Селена Гомес неслучайно нарича козметичната си линия Rare Beauty. Това е знак на уважение към нейния трети и най-важен студиен албум Rare. "Тази козметика е предназначена за наслада – нещо много важно", – споделя певицата. "Не трябва да изглеждаме като всички, трябва да сме верни на себе си и да приличаме на себе си, да се наслаждаваме на себе си."

Какво включва линията?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.